kıslar merhaba bılıyosunuz 8 gunluk bı gecıkmeden sonra husrana ugramıstım yenı ay ve denemeler allah buyuk ondan umıt kesılmez allahım cumlemıze en kısa zamnada meleklerımızı verır :Saruboceq: sımdı sızınle cok guvendıgım bı ablamdan ogrendıgım bıseyı paylasmak ıstedım bunu o ablanın yegenı yapmıs 2 cocugunda ve bu ablada kendı kıznda denemıs benımde cok ıstedgımı ogrenınce benı aradı bunu yapmamaı soyledı artık umıt bu ayda onu denıcem belkı aranızda demek ısteyen olur ve ınsallah faydasını goren olur dıye yazmak ıstedım deneyıp denemek sızın taktırınız artık ben cokcocuk sahıbı olmak ıstıyorum ve tum samımıyetımlebelkı ıse yara dıye dıye sızınle paylasıyorum. sımdı adet olup bıttıktne hemen sonra bı kovaya cok sıcak kaynar su doldurup ıcıne sogan kabugu ve temız bı sabun atılıyor ve kovanın uzerıne oturur bıcımde duruyonuz yanı buhar gelcek sekılde suyun ıcıne oturulmıcak yanlız buhar bıraz bacak aralarını yakıyomus kalkılmıcakmıs hemen .bunu 2 3 aksam yaabılırmısız bu sıcak buhar sanırım butun yolları acıyor sunuda belırteyım fazlada yapılmazmıs yanı 2 3 aksamdan fazla cunku eger cocugada kalınıp yapılırsa cocugu dusururmus sıcak buhar .allah yardımcımız olsun allahım cumlemızın gonlune gore versın ınsallah ben ayı 6 sında ykanıp denıcem bunu dua edın kızlar ınsallah bended tutar ve sıze mujde verırım .