Başlıktada belirttiğim gibi sitede oyun oynayarak mining gucu kazanıyorsunuz kazandığnız guc otomatik mining yapıyor.

Kısacası ne kadar kazanırım? sorusunun cevabını kendiniz verebilirsiniz. Ne kadar oynarsanız o kadar guc kazanırsınız ve doğal olarak kazancınızda artacaktır. Sitenin guzel yanı ise kazandığnız gucler sizi uzun sure yetecek kadar mining yapıyor mesela ben 100 oyun oynadım ve şuanda 1 hafta boyunca oyun oynmasam hic 1 hafta boyunca kazandığım guc uzerinden mining yapıyor ve kazancım yansıyor.Ama tavsiyem hergun duzenli olarak 50 oyun bile oynasanız yeterli tabi daha fazlasını oynarsanız daha iyi.

Ben kendime mesela gunluk sınır koyuyorum gunluk kazancımı 100 satoshi artırana kadar oynuyorum. Boylelikle gunluk kazancımda epey bi şekilde artıyor. Gorsel olarak devam edelim.

Kaydolduktan sonra bizi karşılayan anasayfamız.

Yeşil alan: Benim cuzdanımdaki biriken satoshi miktarıdır.

Mavi alan: Kullanıcı adım ve oyundaki Guc sıralamam 64710 kişi icinde 188.yim Gucumu her artırınca sıralamamda duşuyor.

Sarı alan: Sitenin 24 saatte yaptığı odeme ve toplam odemesi.

Bu resimde ise guc ve kazanclarımız var.

Beyaz alan: Adında anlaşıldığı uzere my power yani benim gucum 803.692 bu benim gucum.

Sarı alan: Expected bizim 5 dakikada bir olan kazancımızdır. Yani bana her 5 dakikada bir verilen satoshi mitarıdır 3.3 satoshi alıyorum 5 dakikada bir.

Time left: 5 dakikanın geri sayımı.

24h reward: Bu kısım ise benim bir gunde kazandığım satoshi miktarını belirliyor yani gunde 950 satoshi kazanıyorum şuanda mevcut gucum uzerinden. Konun başında belirttiğim kendime koyduğum sınır burası işte bu koyu actıktan sonra ben 950 yi 1050 yapıcam.

Gelelim guc kazanmaya.

Yukarıdaki resimde ise ben bir oyuna girdim ve oyunu bitirdim oyunlar en babası 50 saniye suruyor. Ben sureki roket oyunu oynuyorum 40 saniye suruyor. Ben roket oyunu oynadım ve oyun sonunda kazanabilirsiniz yada kaybedebilirsiniz hic onemli değil oyundaki skorunuzu size guc olarak ekliyor mesela yukarıda benim skorum 756 olduğu icin benim gucume 756 ekleme yapıcak. Eklemeyi yapması icin Gain Power sekmesine tıklamanız lazım. Her oyunu oynadıktan sonra Gain Power sekmesine tıklamassanız gucunuzu eklemez. Bu arada 756 puan oyunu oynadıkca zorluk seviyeleri artıyor zorluk seviyeleri arttıkca puanınızda artıyor kısacası bir oyunda 1500-2000 puan alabilirsiniz. Gain Power sekmesine tıkladıktan sonra bizi altaki gorsel karşılayacak.

Evet Gain Power butonuna tıkladıktan sonra,
Sarı alan: 756 olan skorumu bana guc olarak ekledi ve benim gucum 803.692 'den 804.385 e cıktı.Aynı zamanda benim 24 saatte kac tane oyun oynadığımıda goruyorsunuz.Canım sıkıldıkca acar oynarım veya bişeyleri bekledikce

Beyaz alan: Sitedeki en sevdiğim olay şuan ben 7 gun boyunca siteyi dahi ziyaret etmesem bana gunde 950.40 satoshi verecek yani buda 6652 satoshi yapar 1$ a yakın bir para başlangıc olarak cok cok iyi.

Usteki resim ise sitedeki anlık online sayısnı ve yeni katılan miner'ları gosteren bir istatistik verisidir.

Oneri: İlk olarak siteye uye olursanız eğer biraz oyunlara asılın derim 200-300 zaten 50 oyunda felan 3 gunluk bi avantajınız oluyor sizin yani 3 gun girmesenizde kazanmaya devam edersiniz ama tavsiyem hergun girmeniz yonundedir. Hergun girip en az 20-30 oyun oynayın gucunuz artsın ve 3-5-7 gunluk size verilen avantajınızı korumuş olursunuz.

Sitenin minimum cekim limiti 10k satoshidir. Başlangıc olarak biraz zorlanıcaksınız ama eğer gunde 200-300 oyun oynarsanız 1 hafyada cekim yaparsınız. Daha sonra sizin performansınıza bağlı olarak eğer oyun oynamayı surdururseniz 3-4 gunde bir cekim yapacak hale gelirsiniz.

Kazanclarınızı bir borsadan aldığnız cuzdana cekim yapabilirsiniz. Yok cekim yapmak istemesseniz eğer shop kısmına girip miner makineleride alabilirsiniz o makiler ise omur boyu kazım yapmaktadır.

Soyleceklerim bu kadardır. Linkler aşağıda hem refli hem refsiz. Refimden kaydolursanız cok mutlu olurum olmasanızda canınız sağolsun girip bir an once kasmya başlayın iyi forumlar.

Linkler:

Refli: https://bit.ly/2RUGqWt
Refsiz: https://bit.ly/2xACYaf