herkese merhaba. Rabbimin izniyle şu an itibari ile 25 haftalık hamileyim. ama benim karnım nedense haftasına gore fazla buyuk değil normalmi artık haftama gore buyumesi gerekmiyor mu? şukurler olsun her ay kontrole gidiyorum bi sıkıntı yok kızımda doktor herşeyi guzel gorduğunu soyluyor pazartesi yine kontrolum geliyor. Karnım sanki 4 aylık gibi hic yok diyemem ama haftama gore biraz az olduğumu duşunuyorum karnım kucuk kaldı sanki başka hamile arkadaşlara baktığımda garip oluyorum ilk gebeliğim olduğu icin hevesleniyorum biraz ne bilim Kilo almıyım die yemekten kısmıyorum asla. Hatta saglikli beslenip yiyorum bazen kapasiteme gore. Diyeceksiniz ki derdin ne, daha ne istiyorsun?? Etrafımdaki herkesinmi karnı kocamandı anlamadım. Dalga gecer gibi karnın yok afedersiniz got baş yok. Napıyım Allah boyle yaratmış demekki moralim cok bozuluyor artık. Biliyorum herkesin yapısı farklı, ic karnı geniş olan var zaten gobekli olduğu icin karnı buyuk gorunen var ama yinede uzuluyorum Benimle aynı haftada olup karnı az buyuyen hamile anne adaylari var mı? Onu bi oğrensem rahatlıcam. Kendim gibisine denk gelemedim henuz.