Kızlar merhaba sat 22 mart tı 8 gun surdu ilk gununden sayaraak 11.gun pik gordum iki gun sonrasını ve daha sonra bir gun arayla ilişki yaşadık. Elimde testim kalmadığı icin devam edemedim. İki gundur aşırı ağzım kuruyor normalde hic su icmeyen ben gelip gidip su iciyorum dğn geceden beri afedersiniz gaz ım var. Ayrıca şuanda oluşan bel ağrım var hafif hafif zaten kasıklarda ki batmaları kasılmaları soylemiyorum bile.. Ve aynı zamanda vajinamdan sanki boyle sıcak su cıkıyormuş gibi hissediyorum şuanda adetime 15 gun var goğuslerim dokundukca ve zıplayınca ağrıyor hassaslaştılar sizce dollenme gercekleşmiş olabilir mi? Ve siz ne gibi belirtiler yaşadınız adete kac gun kala oğrendiniz yardımcı olursanız cook cok seviniriz hem bilgi almış oluruz bebiş isteyen arkadaşlarla beraber
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.