Spiral ile hamile kaldım
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Spiral ile hamile kaldım
-
27-09-2022, 00:43:3922 aylık oğlum var ve o doğduğundan beri spiral ile korunuyordum fakat dun hamile olduğumu oğrendim. Boyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor. Ben ikinci cocuğu duşunmuyordum. Oğlum buyudukten sonra belki diyordum ama kesinlikle oğlum daha iki yaşına bile girmemişken planımda yoktu ustelik bende polikistik over var. Oğlumda bile korunmasız 1.5 yıl surmuştu hamile kalmam şimdi nasıl oldu hala inanamıyorum. Bu bebeği istemiyorum. Hayal dahi edemiyorum başa cıkamam iki kucuk cocukla yapımda yok benim. Ben oğlum ve kocam cok guzel bir duzen oluşturmuştuk oğlum cok uyumlu bir cocuk şimdi başka bir cocukla ona ve kendime ihanet etmişim gibi hissediyorum. Bu bebek icin de uzuluyorum cunku ona sevinemiyorum bile bu yuzden de vicdan yapıyorum. Doğurmak istemiyorum ama aldırmak da istemiyorum cunku yapamam boyle bir şeyi sadece yıkılmış hissediyorum. Oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyor insanların ikinci cocukla her şeyin cığırından cıktığını soylemeleri de beni umutsuzluğa surukluyor ustelik ben hem calışan hem de acıktan okuyan bir kadınım kendimden odun vermek de istemiyorum biliyorum anne olmak isteyen niceleri var ama ben bunun icin onlemimi almışken olması yıktı beni