Hepinize merhabalar. Şuan bir yanım umitli bir yanımda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor ama umut hep var. Basınıza benzer olay geldiyse yardımcı olur musunuz?
24 Nisan son adet tarihim yani şuan 7+3 hamileyim. Betayı takip ettim ve 5+4 ’te kese gozuktu. Doktor beta guzel artmıs kese gozukuyor sağlıklı ilerleyen bir gebelik dedi. 15 gun sonra gelin anca bebek olusur ve kalp atısı duyulur dedi. Bizde 7+2 icin randevu aldık. Dun doktor vajinalda dahil kalp atısı duyumadı ve sanki bebek cok buyumemiş dedi. Kalbi durmus olabilir bu haftaya kadar duyulması gerek dedi. Kan testi isteyeceğim ama cok umitlenmeyin dedi. Progesteron 7 cıkmış. Duşuk bir değer kurtaj icin gelebilirsiniz son kez bebeğe bakarım dedi. Betam 7 haftalık gebelik icin: 21468 cıktı. Buradaki arkadaşlarımın kimisi iyi dedi kimisi az artmıs dedi. (En son 28 Mayıs tarihinde 832di) Şimdi ilk diyordum 8. Haftada duyulur kalbi suan belki erken dedim belki gec gelişcek dedim ama bu değere doktor duşuk deyince tabiki gitti bu ihtimal. Ha bu arada hic kanamam olmadı. Belki kalp atısı duyulur ve bu hormon ilacla yukselir mi dersiniz umitlenmek istemiyorum ama kac kişi 8. 9. Haftada duymus. Sanki biraz septomlarım kayboldu gibi bilemiyorum. Arada cok az kasık ağrım oluyor. Şimdi farklı bir doktora gozukeceğim ve son Pazartesi kurtaja gideceğim duruma gore. Bu değerler duşuk mu dersiniz ? Ama şunu diliyorum sağlıklı ve hayırlısı nasılsa oyle devam etsin inşallah.
Kalp atışı ve Progesteron
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kalp atışı ve Progesteron