Normal doğum sonrası dikişlerin tam tutmaması
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Normal doğum sonrası dikişlerin tam tutmaması
-
27-09-2022, 00:29:08Arkadaşlar 17 şubatta doğum yaptım doğumum kolay dikiş seruvenim cok zor gecti ic sol dış sağ dikişlerim vardı vajinal yolum dar olduğu icin cok zor dikiş atıldı ic dikiş tuttu fakat normalde dar olan rahim girişim şuan cok dar hatta dışarıdan bakıldogında ic kısım bildiğiniz buzuşuk duruyor hic aralık yok ve dışarıdan olan dikişim yanlış mı atılmış yanlış mı tutmuş bir fikrim yok fakat 2. Bir delik var bir kısım dikiş tutmamış ve kopru gorevi goruyor yani perine bolgesinde iri boncuk buyukluğunde bir delik daha var başıma boyle birşey gelen var mı kac ay oldu dikişler duştu fakat orası kapanmadı tekrar dikiş mi attırmam gerek yoksa estetiğe mi giriyor ? Bilgisi olan varsa sevinirim cunku eşimle birliktelik sırarsında cok zorluk cekiyorum ufak dikiş tutan et parcası altta bosluk olsugu icin can yakıyor ve eahim ağzı daha da kuculup o tutan ufak kısma oldugu icin bir sure delik aramak zorunda filan kalıyorum bunları yazdım diye ayıplamazsınız umarım gercekten bilgisi olanlar yazsın bilgiye ihtiyacım var