Hamilelik icin umitsizliğe kapılmayın. Ovulasyon..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamilelik icin umitsizliğe kapılmayın. Ovulasyon..
-
27-09-2022, 00:28:57Merhaba bayanlar. Ben 1 haftadır siteyi takipteyim ovulasyon testi icin ama yani bazı konular beni benden aldı. Şimdi size kendi hikayemi anlatacagım emin olun hersey kafanızda oturacak. Benim 5 sene cocugum asla olmadı eşiminde hareketlilik duşuktu bende muhtemelen her bayan gibi yumurtlamayı 12-14-16-18 gunlerde aradıgım ve ugrastıgım icin olmadı. Bırgun adet bitiminden hemen sonra ilişki yaşadım ve o gunden sonrada birdaha hıc gormedım eşimi ayrı kaldık 2 ay o yuzden eminim hangi gun kaldıgıma. Ve 2.5 ay sonra tam 2 aylıktan biraz buyuk (7 sene gectigi icin net degilim )hamile oldugumu oğrendim. Hemde duzenli bir sekilde adet olmaya devam ettim hic anlamadım kaldıgımı. Her ay dongude adet olmustum. Sadece normalden daha fazlaydı kanamalarım. Benim ablamda 3 ay duzenlı adet gordu hamileyken . Bazıları asla olamaz boyle bişey vs vs diyorlar ama bizzat ben kendim yaşadım tabiki olabilir. Benim annem ya adetten hemen once yada adetten hemen sonra hamile kalırmıs. Yani baya bildiginiz genetik bu. Şimdi ikinci cocugumu istiyorum ve bende dedim dur ovulasyon takip ediyim. Henuz pik olmadı bugun 16. Gunum . Doktor ısrarla yumurtan gelismedigi icin buay yunurtlama olmaz diyor ama ben eminim ki reglime bir gun kala yada reglden birgun sonra pik olucak. Yeni demem o ki kendinizi tanıyın. Hepimiz insanız ve emin olun hicbirimiz aynı degiliz. Gen faktoru var vs vs birsuru etken olabilir. Bazı bayanlar cok stres yapmıslar cok uzuldum 1 haftadır , yapmayın bunu kendinize. Ve inanın . Hic cocugu olmaz denilen kadınların cocukları var arkadaslar allah askına kendinize gelin. Allaha tevekkul edin. Ne gelirse hayırlısı olur. Bu arada oglum 7 yasında . Bende sımdı ovu takip edicem bakalım ne cıkıcak.