Merhabalar herkese, başlıkdada belirttiğim gibi Camtasia benzeri program arıyorum coğunuz başlığı gorur gormez dedinizki; ''kardeşim aklını peynir ekmeklemi yedin her işini goruyor daha ne istiyorsun.'' İlk izlenim bunu veriyor ama benim genellikle indirdiğim videolar Avi. formatında oluyor ve Camtasia nın destekleyip actığı formatlar kısıtlı boyle olunca ilk olarak Camtasia da kesmek bicmek icin kullanıcağım videoyu converter programıyla mp4 e cevirmem gerekiyorki kesip bicmem icin hazır hale gelsin, malum uzun videolarda calışıyorum birde donuşturme işi olunca heleki videolarım 1080p buyukluğunde olunca renderlenmeleri cok fazla zamanımı alıyor bari diyorumki Camtasia benzeri bir program olsunda ilk Mp4 e cevirme converter işi ile uğraşmıyayım,

Programda olmasını istediğim hususlar;
1-Butun video formatlarını desteklemeli.
2-Ses duzelte yapmak istediğim zaman sesi alcaltıp yukseltebilmeli.
3-Videoda istediğim yeri kestikden sonra otomatikman kesilen yerlerden videoları birbirine bağlayıp devam edebilmeli.

Son olarak Wondershare Video Editor gibi slayt icin tasarlanmış butun formatları destekleyen fakat 2. ve 3. seceneklerdeki isteklerimi karşılamayan programlar onermeyin lutfen.

Yoksa henuz dunya ustunde bu dediklerimi yapabilen Camtasia'nın aynısı gibi olup butun formatları destekleyen bir video editor cıkmadımı.