Oncelikle herkese merhaba umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. Buraya belki benimle aynı sorunları yaşayıp pisikolojisi bozulmuş bayanlar icin yaşadığım şeyi yazıp belki onların gonullerine su serpebilirim. Bundan bir ay once partnerimle tam yumurtlama donemimde ilişki yaşadım ve ne yazıkki sarhoştum hemde coğu şeyi hatırlamayacak kadar. Hatırladığım tek şey yakınlaştığımızdı ama benim o gunun sabahı icime kurt duştu acaba icime boşaldımı hamile mı kalacağım ben diye hemen ella isimli bir ertesi gun hapı ictim 18 saat sonra felan sanırım. Tam yumurtama gunumde bu ilişki yaşandığı icin onumde adetimin gelmesini beklemem gereken tam 14 gun vardı bu arada ben 28 gunde bir regl oluyorum herneyse gunlerce partnerime icime boşaldın mı diye sorular sormaya başladım ama hayır cevabı beni tatmin etmiyordu korkmaya devam ediyordum adete kadar gecireğim kotu gunler beni bekliyordu neyse gunler bir şekilde gecti ve ben ilişkiden 15 gun sonra betahcg testi yaptırdım negatif sonuc aldım ama hala rahat değilim tabi tam 6 gun gecikme ile reglmi oldum ve benim icin birdaha yapmayacağım pişmanlıktı ve kendime eğer regli olursam buraya yazıp benimle aynı durumu yaşayan birilerini belki rahatlatabilirim diye başlık acıp başımdan gecenleri yazacağım demiştim.
Bunu okuyan kişi umarım seninde korktuğun şey olmamıştır ve sende rahata kavuşmuşsundur