Selam aleykum herkese beni tanıyanlar vardı ama şimdi herkese hitaben yazıyorum. Ben 23 yaşındayım eşim 28 biz 3 yıldır evliyiz eşimin gorevinden dolayı koyde yaşıyoruz. Eşim askere gideceği icin ilk 1 yıl hic cocuk duşunmedik yapmadık da tam bir yıllık evliyken eşim askere gitti 6 ay bekledim geldi gelir gelmez karar aldık ve başladık toplam surec 15 ay kimine az gelebilir ama bana cok ağır gecti Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin. Bu 15 aylık surecimiz şoyle ilerledi:
Askerde oğrendik ki eşim varikosel tabi şok olduk Şubatin 26 sina geldi eşimi zar zor olmayınca ikna ettim de Eylul de sperm testi verdi sonuclar bı kotu anlatamam cok ağladım. Sonra bir aktardan cakşır koku macun felan aldık 2000 tuttu tabi adam bize fiyatı sonra soyledi. Neyse daha aldık yedi derken Ocak oldu hala tık yok olmuyor Ocak ayında ben gittim hep giderdim adetim duzenli benim sıkıntı yok bı baktım doktor bana dedi pcos hormonlar onu gosteriyor dedi ben ikinci bir sok hic bir doktor bugune kadar dememisti. Hemen gittim saracogluna verdi bana kur soğan suyu felan derken 500 TL de oraya verdik artık benim surecim başladı neyse 40 gun kullanın faydasını goreceksiniz dedi 1 tane değil 2 tane 40 gun gecti gene yok. Neyse artık dayanamadım her ay ağlıyorum felan Mayıs ayında mfk women ve Man plus macun aldık yedik adetken başladım ben ve 3 Haziran'da regli gunu test yaptım nasıl olsa cıkmaz diye ilk dakikadan cıktı bir daha yaptım gene cıktı ertesi gun ilceye gittim kan verdim daha cok kucuktu 54 cıktı herkes bana tekrar tekrar kan vermemi.doktora gitmemi soyledi ama ben onu kaybedeceğimi duyarım diye gitmedim bugun 7+2 oldum ve kalp atışı icin gittim ilceye Elbistana ozel hastaneye ve cok şukur duydum gordum aglamama engel olamadım. Bu duyguyu Rabbim herkese nasip etsin ben cok dua ettim cok yasin okudum cok dualar okudum. Şukur nasip oldu darısı hepinizin basina kardeşlerim Allah'a emanet olun
Size umut olacak mucizemi anlatıyorum
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Size umut olacak mucizemi anlatıyorum