Nisanlilikta bayramlık mevzusu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Nisanlilikta bayramlık mevzusu
-
26-09-2022, 23:36:06Arkadaşlar burda yeniyim yanlış yerde yanlış paylaşım yapıyorsam kusura bakmayın fazla uzatmadan konuya gireceğim 1 ay once sozlendim daha doğrusu cok uzaktan akrabam ama severek birlikteyiz gorucu usulu değil neyse surda bayrama 5 gun kaldı biliyorsunuz kızın bayramligini nişanlısı alır benim nişanlım annesiyle beraber bize geldi biz de cıkıp bayramlık bakacaktik carşıya cıktık ama benim elbisemi int sipariş verecegim icin sadece kıyafet parasını verecekti carşıdan ayakkabı ile canta alacaktık bana neyse ayakkabı ve canta mi aldık kendine de bayramlık aldı kıyafet ve ayakkabı sonra eve geldik falan bu olayda 4 gun once oluyor 4 gundur hic kıyafet lafı etmedi para da vermedi bende para vardı ama o alacak kıyafetimi diye paramı ceyizime bir kac birşey aldım bende de kalmadı cevremdeki herkes eğer kıyafet almazsa gitme onlar sana almak zorunda şimdi bir kiyafet alamiyorsa ilerde hicbir istediğin olmaz dediler aynı şekilde annem de aynısını dedi sizce ne yapmalıyım bu arada Nisan'da tek taş takılır geline bizde oyle herkeste oyle ama sadece soz yuzuğu takıldı ve hic takı falan da takmadilar eee şimdi bir kiyafet almazlarsa cok zoruma gidecek ne yapmalıyım