Kızlar oncelikle şuan lohudayım 10.gundeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi duşunup bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bolgelerimi ve bozlduğunu anca buyuyunce anladım anne babamın ilişkilerini de gormem sanırım beni bu salak hareketlere itti

( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor icimden bir şey. Hatta duğun gunumuzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gun falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl gecmiş Doğumdan 1 hafta once araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de gecmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi icim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum icim rahat ederdi belki v

bu cok farklı bir şey cok yıkığım nolur akıl verin