Hamilelikle ilgili şuphem vardı fakat 5 gun erken kanama oldu yerleşme sandım ilk fakat ertesi gun arttı ama 3 gun surdu toplam sonra kesildi 3. Gun doktora gitmistim vajinal ultrason ile kontrol yapıldı yumurtalıklar temiz fakat rahim kalın cıktı 12 m di normalde incelmesi gerekirken bu normal adet kanamasi değil başka bisey dedi hamilelik olabilir mi dedim olabilir dedi neyse ertesi gun kan verdim sonuclar bugun cıktı progesteron 0.2 ostorejn 41 prolaktin 54 cıktı prolaktin baya yuksek cıkmış ostorejn de normal gibi ama biraz yuksek de sayılır sanırım bthcg de 1.20 cıktı acaba hala hamileik olabilir mi o zaman kanamanın 3. Gunuydu o yuzden duşuk cıkmış olabilir mi veya hormonal midir acaba yardımcı olabilir misiniz 19 nda randevum var ama bilgisi olan yaşayan varsa diye konuşmak istedim

Buarada ilk korunmasız ilişkinin uzerinden tam bir olucak 4 gun sonra ama nerdeyse her gunu değerlendirdik yumurtlama zamani oncesi sonrası falan cocuk istediğimiz icin acaba hormonlar onceden yukseliyor sonra bthcg yavaş yavaş artarmi yada ilk korunmasız iliski diye falanmı olmadı yada rahim kendini hazırladı gec dollenme falan mı oldu ve son olarak da kanmadan bir gun once iliski olmuştu farketmeden duşuk falan mi yaptimki hissedilir mi duşuk lutfen bilgisi olan yaşayan yardımcı olabilir mi kafam cok karışık ister istemez kafaya takıyorum stres yapıyorum bilmediğim hastalık mı var hamile kalamicammi diye duşunuyorum şimdiden hepinize cok teşekkur ediyorum