Kızlarrr oncelikle hayırlı bayramlar
Tabi ki her gebelik kendine ozeldir ve belirtler, gelişim sureci falan farklıdır, bunun bilincindeyim. Asla kıyaslamak icin sormuyorum fakat daha ileri haftalarda olanlarınız varsa ya da daha once gebelik yaşayanlarınız cevaplarsa sevinirim.
Bugun sata gore 21+1 ve ultrason olcumune gore 21+6 gunluk olduk.
19+1'de (sata gore) cok net bir şekilde gobek deliğimde sanki kalp atışı gibi bir his vardı. Kordona olan kan akışını hissediyormuşum artık. Sonrasında ilk net hareketini 19+6'da hissettim. En başta emin olamadım fakat gun icinde tekrarlayan hareketlerinde fark ettim ki daha once hissettiğim hicbir şeye benzemiyor Gaz ya da kan akışı olmadığı cok bariz.. O gunden beri de minik minik hareketlerini hissediyorum. Her gecen gun şiddetlendiğinin de farkındayım artık.
Şimdi gelelim soruma. Dun cok sıcak olduğu icin pek uyuyamadım. Yatakta surekli donup durdum ve yatar pozisyondayken cok daha net hissediyorum. Belki ben uyuyamadığım icin belki de olması gereken bu şekilde bilmiyorum ama gece boyu kıpır kıpırdı Rahatsız eden ya da uykumdan uyandıracak boyutta olmamasına rağmen elbette hareketlerine odaklanmaktan iyice uykum kactı. Asla şikayet etmiyorum, tam tersine bu surecten keyif alıyorum. Ancak merak ettiğim şey şu; bundan sonra ne kadar sık hareket eder? Surekli boyle kıpır kıpır mı olması gerekiyor?