Merhaba arkadaşlar YtParanın 1. yaşını doldurması şerefine bende bu guzel ortama katkıda bulunmak icin hepimizin işi olan videolar uzerinde duzenleme yapmamızı sağlayan en iyi araclardan birisi olan After Effects'i anlatmaya karar verdim ve hemen ilk giriş videomu cektim ama malesef mikrofonumdaki sorun yuzunden sesler surekli cift cift gelmiş ilk videoda bu yuzden ozur dilerim sonraki videolarda bu sorunu cozmeye calışacağım.

Eğer sizin videolar uzerinde gorduğunuuz nasıl yapıldığını merak ettiğiniz şeyler varsa konu altına yazarsanız video cekmeye calışırım.

Fazla uzatmadan lafı ilk videom (ses icin ve hazırlıksız girdim videoya sacmaladığım kısımlar icin ozur dilerim )

################################################## ####################################

2. Videmuz sonunda bunu yaptık arkadaşlar;

Videoda bahsettiğim site bu = Comics | Make a comic | Bitstrips

Arkadan gelen sesler icin ozur diliyorum

################################################## #####################################

3. Videomuzda After Effects'in nokta izleme ozelliğini kullanmayı gorduk;

################################################## #####################################

4. Videomuzda Sure uzerinde duzenleme işlemleri yaptık;

5. Videomuzda Trapcode Particular kullanarak dumanla yazı yazdık;

Plugin linkini isteyenler pm atsın yada malum ortamda Trapcode Suite aratarakda bulabilirler

Proje Dosyası ;
http://yadi.sk/d/eWVRlg3nJWT45

6. Videomuzda After Effectsin hazır Text Effectlerini kullanmayı gorduk

7. Derste Video'nun etrafına golge, cerceve ve arkasınada aynı videoyu blurlu eklemeyi gorduk. 3. Taraf eşleşeni atlatmak icin kullanılabilir