Arkadaş merhaba . Boyle bir başlık acmak istedim cunku bende burayı cok okuyordum.hikayemde sizlerinde birşeyler bulabileceğinizi duşundum.
3 yıllık evliyim.30 yasindayim.esim 32 yasinda.2.5 yıldır cocuk istiyorduk.Ben pcos hastayım.genellikle benim uzerimde duruldu.ama sonra esimede test yapıldı esiminde ileri hareketlilik 0,morfoloji %1 cıktı.pcos hastalarında genelde tip 2 diyabet varmış.bende de vardı.glifor kullandım ve zayıfladım.fakat faydası olmadı.sonra klomen kullandım bir kac kere.yumurtam buyudu fakat hic gebelik olmadı..
Bu arada bir kac doktor değiştirdim tabi.en son gittiğim doktor ilk ay yine klomen verdi.olmadi.ikinci ay da letu+catlama iğnesi vuruldum.bu doktorun eşime yaptığı testte birde eşimin sperminde enfeksiyon cıktı.doktor ona da iki kutu antibiyotik ve takviye 60 tabletlik vitamin verdi. Catlama iğnesi vuruldugum ay gebeliği cok hissettim ve bekledim.bir cok belirtim vardı.ignenin 11.gunu ikinci silik cizgi yi gorup gereksiz umutlanmistim bile.halbuki iğnenin etkisi ile yalancı pozitifler gorulebilir.her neyse beklediğimiz iyi haberi alamadık ve eşimle belki de en cok uzulduğunu gun olmustur. Hayırlısi artık dedi eşim.sirada aşılama vardı fakat ben eşime 2 3ay ara vermek istiyorum.doktors gitmek istemiyorum dedim.gercektrn bekleyişler beni yipratmisti.oda saygı duydu kabul etti.ve gercekten cocuk fikri aklımızdan cıktı hayat normal akışına dondu.bayram icin şehir dışına cıktık.kemdimize vakit ayırdık.yumurtalama gunu takibi falan hic aklımıza gelmedi bile.ben ağır kaldırdım.asiri hareketliydim falan.o kadar kafamızdan cıktı.tedavisiz olmayacağını bildiğimiz icin .
Sonra adetimde gecikme oldu 1,2,3 derken 7 gun gecikti.pcos hastası olduğum icin gecikme normal yine duşundum.inanin gebelik hic bir sekilde aklımda yok.herhangi bir belirtim de yok.Daha sonra annemin ısrarı ile test yaptım.onu da annem rahat bıraksin artik diye.cnku onu kaldırma buraya uzanma diye soyleniyordu hep.testi yaptım ve anında cift cizgi gordum.yani ne hissettiğimi anlatamam.saskinlik inananama.acaba yanlış mı.bir suru soru derken kan sonucu vs hepsinin sonucunda şuan 11 haftalık gebeyim.
Size yazmamin asıl sebebi ise psikolojinin bu sureci ne kadar etkilediğini gormeniz.
Herşey vakti gelince oluyor ..Rabbim inşallah isteyen herkese en kısa vakitte nasip eder.