. şahsen başkasının tamir edemediği coğu bilgisayarı tamir ettim
. onceden kendi cafemden başka cafelerinde sistem kurulumunu yapardım ( eskiden diyorum cunku 2 gun once vazgectim artık parasıylada yapmıyorum ) yine sistem kuruduğum cafelerin birinde , makinelerden biri ekrana goruntu vermiyor diye bi şikayet geldi (bu birden fazla aynı oyunu actıklarında olur) o sırada başka muşterimde 16 pclik sistem kuruyorduk, neyse iş bitişinde uğrarım diye kararlaştırdık. tam bir saat sonra tlf ile arayan muşterim elinde pc ile geldi bende şaşırdım
hehe hemen pc nin kablolarını bağladım baktım bi sorun yok
ekran cozunurluğunu 1024 x 768 e duşurdum tarama hızını 60 hz yaptım yolladım. dahada bi ses gelmedi sorun cozuldu sanmıştım. tum işleri bitirdik o gun oyle bitti. asıl olay şu; ertesi akşam oğrendimki bu işlerden anlamayan cocuk gelmiş ekrana goruntu vermiyen makineye yeniden windows xp kurmuş
sa.ak daaa hehehe olay mahaline gittiğimde ne goreyim makineye xp pro sp1 kurulmuş ama onceki xp pro sp2 nin uzerine kurulmuş sadece ekran kartı tanıtılmış ve mucizevi olarak bilinen deepfrezee kurulmuş hehehe sadece uc işlemde bitirmiş olayı. benim yaptığım ayarların haddi hesabı belli değil fazla bişey demedim muşterime ama kendi kendime kafayı yiyorum benim işime bidaha kimse karışmayacak eğer bu işi bilen bensem sadece benim istediğim kişi mudahale edebilir. bilmiyorum belki sizin icin boyle bi kural yok yada var bilmiyorum. ama benim icin boyle. bunun gibi olaylardan dolayı artık sadece kendi cafemin makinelerinden başka tamir bakim sistem kurulumu yapmıyorum. siz olsanız ne yapardınız. peki sizin başınıza geldimi bunun gibi olaylar ?? __________________