Arkadaşlar şu an boyle bi konu actığıma inanamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim. Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olduğu icin cocuğumuz olmuyordu ne yazık ki. 2 defa tup bebek denedik ve maalesef ikisi de negatif sonuclandı. Bu ay tekrar hastaneye gitcektik ama ben psikolojik olarak kotuydum ve bir ay erteledik. Bu ay hicbir şekilde dikkat etmedim bayram da olduğu icin izne gittik geldik. Tup bebekten donerken o kadar yavaş ve dikkatli geldiğimiz yolları paldır kuldur geldik ve işin en ilginc kısmi ben Adetime 6 gun varken hicbir şekilde belirtim yokken ustelik kahvaltıda bir suru cay icmişken oğlen vakti test yaptım. Aslında bembeyaz bi negatifti ama ben resmen golge gordum tekrar yaptım yine aynı. Neden yaptın demeyin ben zaten manyak gibi Surekli test yapıyorum 2 yıldır Sonuc olarak hastaneye gittik ve ben 11 değeriyle pozitifi gormuş oldum aylarca uzuntuden agladigimin aksine sabaha kadar sevincten ağladım. Evet değer cok duşuktu ama benim icin mucizeydi. Hem de tedavisiz su an 4+2 hamileyim cok şukur. Değerim de yukseldi. Cok uzattigimin farkındayım ama hicbir zaman belirti aramayın ve asla umudunuzu kaybetmeyin diye actım bu konuyu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana da dua edin sağlıkla ilerlesin hamileliğim❤