Bu yazıyı oku hayatın değişsin

Şu an arzuladığınız kadar mutlu değil misiniz? Uzulmeyin, sadece ‘gercek siz’le tanışmanız gerekiyor!
Hic kendinizi, icin icin hayatınızın o kadar da iyi olmadığını duşunurken bulduğunuz oluyor mu? Peki ya bazı fırsatları kacırdığınızı duşunuyor musunuz? Ancak mutlu birazınlık da kendi yaşam kocuna sahip şu hayatta. Yani yaşam kalitesini nasıl yukselteceğini, potansiyellerini ve istediği yaşamı elde etmek icin yapması gerekenleri soyleyen bir uzman kişi... Eğer siz bu azınlıktan değilseniz bu yazı tam da sizin icin! Hatta bu yazıyı okumanız bile sizin icin bir donum noktası. Sizi neyin harekete gecireceğini fark etmek, kişisel gelişiminiz icin en onemli adımdır Kendinizin yaşam kocu olmak icin once soru sorun kendinize. Yaşamınızla ilgili sorular olsun bunlar

Bizim kulturumuzde her zaman 'diğerleri' kendimizden once gelir. Kendimizi duşunerek bir şey yaptığımızda 'bencil' olmakla suclanırız. Kendini duşunmek kotu bir şeydir sanki. Halbuki iyi hissettiğinizde kendinize guveniniz gelir ve diğerlerine daha cok yardımcı olabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal enerjinizi geri kazandıkca da hedeflerinize doğru koşar adım yaklaşacaksınız ve Denge Tablonuzdaki puanınız artacak.
Sonuc olarak...
* Kendinizi karşı acımasız olmaktan vazgecin. Gecmişinizle ilgili canınızı sıkan ne varsa kendinizi bağışlayın. İcinizden şoyle deyin: ''Tamam, bir hata yaptım. Bundan nasıl bir sonuc cıkarmalıyım ki bir daha aynı hatayı tekrar etmeyeyim?''

* Uyumadan once o gun icinde atlatmayı başardığınız zorlukları duşunun ve bunlar icin şukredin. Hangi ozellikleriniz bunun ustesinden gelmenizi sağladı ve Denge Tablosunda eksik olan bolumlere bunu nasıl uyarlayabilirsiniz?

* Bir hafta sonu, butun sabahınızı ya da oğleden sonranızı, yapmayı en cok sevdiğiniz aktiviteye ayırın. Boylece kendinizi şarj etmiş olun!

* Vucudunuza iyi bakın. Besleyici gıdalar yiyin, duzenli egzersiz yapın ve uykunuza ozen gosterin. Bunlar, stresle başa cıkmanın en kolay yollarıdır.(alıntı)

okudunuz ve yaşamınız değişmedimi? bi daha okuyun...yinemi değişmedi...
en iyisi ezberleyin....yinemi olmadı)
okumakla olmuyor tabi okumanız icin bu başlığı sectim zaten...
okumakla olsaydı hepimiz bilge olurduk.. yaşamımıza ne kadarını aksettiriyorsak anca o kadar bilge oluruz.. onemli olan hayata ne verdiğimizdir ne versek onu alırız....