BAŞARI UZERİNE SOYLENMİŞ EN GUZEL SOZLER!

Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın. Theodore Roosevelt
İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henuz gercekleştiremediklerinin toplamıdır. Jean Paul Sartre
İnsanın yaşam duzeyini bilincli bir cabayla yukseltme konusundaki tartışma goturmez yeteneğinden daha cesaret verici bir gercek bilmiyorum. Henry Davıd Thureau
Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Ben Sweetland
Ahlak konusunda en onemli dersler kitaplardan değil, yaşanan deneyimlerden alınır. Mark Twaın
Deneyim duşuncenin, duşunce ise eylemin cocuğudur. B. Dısraelı
İnsanlar oğrenme durtusuyle doğarlar. Oğrenmeye karşı merak ve bundan duyulan zevk insanın doğasında vardır. Bunlar bebeklikten başlayarak zamanla yok edilir. W.E.Demıng
Coşku, zekadan daha onemlidir. Albert Eınsteın
Duşunmek ve soylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuclandırmak cok zordur. Ziya Gokalp
Başarının sırlarından biri, gecici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir. Mark Kay
Yapabildiğimiz herşeyi yapsaydık, buna kendimiz bile şaşardık. Thomas Edison
Başkaları icin duyduğun kaygı, kendin icin duyduğun kaygıların onune gectiği zaman olgunlaşmışsın demektir. John Mac Noughton
Zenginlik ve guzellikle birlikte bulunan ihtişam gecicidir ve kolay zedelenebilir. Erdemse muhteşem ve olumsuz bir servettir. Sallust
Başkaları yararına iyi bir şey yapmak gorev değil, zevktir. Cunku sizin sağlık ve mutluluğunuzu artırır. Zoroaster
Bir şey biliyorum, o da hicbir şey bilmediğimdir. Sokrates
Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da guclendirir. Leonardo da Vinci
Ustelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun sure ve yuksek sesle calarsanız, birilerini uyandıracagınızdan emin olabilirsiniz. Henry Wadsworth Longfellow
Bir kitap bir aynadır. Ona bir eşek bakacak olursa karşısında elbette bir evliya gormez. Goergo C.Lıchtenberg
Oyku sozcuğunun kokeni depo kelimesidir. Bu nedenle oykulerin birer depo oldukları soylenebilir. Şeyler oykunun icinde saklanırlar ve bu şeyler anlamdır. Mıchael Meade
Comez yakınıyormuş: "Bize oykuler anlatıyorsun ama anlamlarını acmıyorsun." Usta yanıt vermiş: "Biri sana meyveyi ciğneyerek ikram etse hoşuna gider miydi?" Paul Brunton