Bir ben var ; Uyanınca aynaya gulumseyen, sahip olduğu herşeyi seven, okşandıkca cicek acan, şukreden
Bir ben daha var ; Uyanmak, aynaya bakmak istemeyen, sahip olamadıklarına uzulup sahip olduklarını reddeden.
Bir ben var ; İcinde dort yaşında bir kız cocuğu taşıyan, kitap okurken kahramanın, arkadaşını dinlerken arkadaşının, haberleri izlerken haberdeki insanın yerine gecen, sinema salonunda dort koşe, guzel bir yerde yemek yerken sekiz koşe, bıkmadan usanmadan turku dinleyip, sabahlara kadar kağıt oynayabilen, 24 saat calıştıktan sonra eve gelip yemek yaparken şarkı mırıldanan, uzun yuruyuşlerde bilmediği yollara sapan, keşfe cıkan, olmadık icatlar yapan, keşfeden
Bir ben daha var ; Yuz yaşında olduğuna inanıp hic bir şey yapmak istemeyen.
Bir ben var ; Biri de itse, kendi de duşse, kendi başına ayağa kalkıp ustunu cırpan, dizine tutun basan
Bir ben daha var ; Biri itekleyip yere duştuğunde, birileri kaldırıp gozunun yaşını silene kadar yerde ağlayabilen.
Bir ben var ; Işık sacan, organize eden, moral veren, mutlu eden, dunyadan olumsuzluk talebi olan
Bir ben daha var ; Umidini yitirmiş, gecmişine saplanmış, talepleri icin arz bekleyen.
Bitmedi. Bir ben daha var ; Cok zayıf, sevdikleri yukarıdakilerden hangisini desteklerse o oluveren.
alinti
Celişki
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme