BİLİYORUM UZUN OLDU AMA NOOOOLUR OKUYUNa.s.

ben 2 yıllık muh mezunuyum.4 yıldırda firmalrda on muhasebeye bakıyorum. Artık bu meslekde icerik değiştiriyor. On buro+sekreterya işlemlerini kapsayan YONETİCİ ASİTANLIĞI populer oldu.

benim sorunum şu ki; 4 yılda 3 firma değiştirdim. Her firmanın kendine gore farklı calışma stili olsada, genelde on muhasebe aynı işliyo. Ve artık kendimi tekrar ediyormuşum gibi hissediyorum Bazen sırf piyasa şartlarından haberdar olmak icin eleman ilanlarına bakıyorumda, en basit bir gorev icin bile yabancı dil, tecrube, ehliyet vs. bunun yanı sıra -arşivleme yapabilcek -toplantı ve seyahat organize edebilcek -sunum hazırlayabilcek buna benzer ozellikler aranıyor:bbo: Kendime olan guvenimi kaybediyorum.

Aranızda benzer meslekleri yapan arkadaşlarımızdan ricam calışmalarının kapsamını(dosyalama sistemleri+ stok takip+ cari hesap mutabakatı) gibi neleri kapsadığı ne şekilde yurutulduğuyle ilgili ornekler vermesi.
DEMEK İSTEDİĞİM!
Orneğin; bazı kitaplar var Birol VURAL'ın "İş Hayatından Orneklerle Yonetici Asistanlığı" yada bir cok yazarın ortak calışması olan"Sekreterlik El Kitabı Temel Sekreterlik ve Yonetici Asistanlığı" henuz alamadım. belki burdan tecrubeli arkadaşlar yada buyuklerimiz yardım ile bu kitabın işlevini karşılıcak, en azından yol gosterebilcek bir platform oluşturabiliriz.