Temel hastalanmıştı. Doktora gitti, doktor Temel'in tedavisinin her gun parmaklanmak olduğunu soyledi. Temel bunu kimseye anlatamayacak kadar utandığı icin mecburen her gun doktora gidip orada tedavi oluyordu. Bir gun doktoru yerinde bulamayınca eve gidip durumu utana sıkıla karısına anlattı. Karısı ona tedaviyi doktoru taklit ederek yapabileceğini soyleyince Temel tedaviyi tarif etmeye başladı:
- "Karıcığım sol elini sol omzuma koy."
- Tamam
- "Sağ elini de sağ omz...?¦.?" Temelin jeton duştu:
-"Uyyyy Doktur yedum senu.."

Bir gemi uzun bir yolculuğa cıkıyormuş ama bu gemide bir KAPTAN ve uc TAYFA varmış. Gemi daha sonra fırtınaya yakalanarak batmış ama nasıl olduysa KAPTAN ve TAYFA'ları kurtulmuşlar. Ama sonuc olarak bir adaya duşmuşler hemde Yamyam’ların adasına . Adaya geldiklerinin ilk gununde YAMYAM'lar bunları yakalar ve bir soru sorarlar .Soru:OLUM MU yoksa MAKOKMU diye soru sorarlar . Ve sabaha kadar muhlet verirler . Ertesi gun ilk tayfaya sorarlar olum mu yoksa makok mu? Tayfa olmektense bilmediğim şeyi olurum daha iyi der ve makok diye cevap verir. Ardından adamı bir kere sikerler ve bırakırlar. Diğer tayfaya da aynı soruyu sorarlar ve aynı cevabı alırlar ve onu da yaptıktan sonra serbest bırakırlar. Son tayfada aynı olayları yaşar ve serbest bırakılır. Sonunda KAPTANA gelmiştir KAPTAN cevresindekilere nutuk atarcasına ayağa kalkar ve "Ben bir KAPTAN olarak gururlu ve şerefli biri olarak yaşadım ve yine bu şerefimi hayatım pahasına da olsa vermem, ben olumu tercih ediyorum” der. Bunu duyan kabile reisi "o zaman buna olene kadar makok

Alican fizik dersindeymiş... Hoca butun oğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş...
- " Otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-Oğrenci: camı acarım,
-Hoca: soyle giren havanın surtunme katsayısı,
-Oğrenci: bilmiyorum,
-Hoca: otur sıfır" Bu boyle bir değil iki değil butun sınıfta surmuş herkes dokuluyor... Alican kalkmış...
-Hoca: oğlum otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-AliCan: Ceketimi cıkarırım.
-Ama oğlum cok sıcak...
-Gomleğimi cıkarırım...
-Oğlum cok cok sıcak...
-Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı actırmam....!

İki bayan manava sessiz bir şekilde fısıldar. "Lutfen iki muz verir misiniz ?" Manav muzları tartar ve 3 tane vereyim bir kilo olsun der. Bayanlardan biri heyecanla atılır. "Olsun napalım birini de yeriz.!!!"

Temel Amerika gezisini tamamlamış, Panam şirketinden ucak biletini almış, arkadaşına telefon acarak kendisini karşılamasını istemiş. ''Ula Dursun, yarın Panam' la saat dokuzda İstanbul' a geliyrum beni havaalanında karşıla.'' ''Neyle gelirsun da!'' ''Panam'la, Panam'la.'' ''Neyle, anlamadım!'' ''Pantolonun panı, ananın ***''

Oğretmen bir gun oğrencilerine sormuş insanlarda istem dışı calışan şey nedir ? Oğrencilerden biri parmak kaldırıp cevap vermiş. "tik tir hocam" Oğretmen "Aferin oğlum senin adın ne ?" diye sormuş. Oğrenci " Tuleyman hocam" demiş.

ewet arkadaslar yine belirtmek isterim rep vermeniz gerekmiyor ama yorum yaparsanız sevinirim