POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ,hepinize selam,hepinize yurek dolusu sevgi...

Bu 4 gunluk aradan sonra,yine beraberiz.Sağlıkla ilgili olumlamalardan sonra sanıyorum aramızda rahatsızlık geciren,hastalanan meleklerimiz olmuş,ama inanırmısınız bende de durum budur.Bu aslında olumlamaların ne kadar cabuk evrene ulaştığını gosteriyor bize.Cunku yapılan bir olumlamadan sonra,once hemen bir direnc gelişiyor ve olumlama gercekleşmeden evvel deneniyoruz.Bu cokca tecrube edilmiş bir durumdur.

Bugun yapacağımız olumlama CİNSELLİK ile ilgili.Hepimiz,sevgiyle yaşamaya calışıyor, ve daha cok sevebilmek,sevilebilmek icin bu dunyada asla yalnız kalmak istemiyoruz.Bu nedenle,bu dunyaya kendi parcamızdan,canımızdan bir bebek dunyaya getirmeyi duşluyoruz.Aile olmak istiyoruz.Ama herşeyin kokeninde sevgi var.Coğumuz yumurtlama gunu,ateş olcme yontemi,yok karı-koca formulleri derken,eşimizle yapacağımız birleşmeyi o kadar mekanikleştiriyoruz ki,coğu beraberlik duygusuz metalara donuşuveriyor.Oyleyse değiştirmemiz gereken bir duşunce yumağıda cinsellikle ilgili.Oyleyse buyurun,olumlamamıza;

CİNSELLİK

Cinsellik benim hayat enerjimin
butunundeki en onemli parcadır.

Cinsellik hayatın kutsanması,
varlığımın taclandırılmasıdır.
Bir esrime anı ve kutsal bir dokunuştur.

Cinsellik,diğer parcamla yaptığım buyuk
buluşma ve birleşmedir.
Bu yuzden cinsel deneyim anı,bir ibadet
anı gibi beni yuksek hazlara
goturur ve beni coğaltır.

Kendi cinsel kimliğimin en yuce ifadesi.
Eşime daha cok haz vermek icin caba
sarfettikce,butun bedenimle hazzı
hissetmek cok guzel bir duygu.

Cinselliğimi doğal bir bicimde ifade ederken,
kendiliğinden eşimin bana sunduğu hazzıda
keyifle kabul ederim.

Kendi cinsel kimliğimi seviyorum.
Cinsel organlarımda saklı olan enerjiyi ve
bunu ifade etmeyi.Bedenimi seviyorum.

Bedenimin butun parcalarını.
Eşimin bedenini seviyorum.
Bedeninin butun parcalarını.