PEMBE BALONCUK TEKNİĞİ

Selamlar,sevgiler pozitif akımın melekleri,onculeri)))Sizleri cok seviyorum ve yeni bir derste,yine yaşama dair,guzel mesajları aktarıyor olmanın mutluluğunu da yaşamıyor değilim hani...Ozellikle bazı meleklerimizden gelen guzel haberleri duyunca,kısa zamanda guzel bir yol katetmişiz diyorum...Hayatı anlamlı kılmak cok onemli,cunku yaşanan hicbir salisenin telafisi ya da tekrarı yok...O yuzden gelin bu derste kısa bir meditasyon yapalım,haftasonu biraz olsun yuklerimizi atalım...

Bu meditasyon basit ve şaşılacak derece etkilidir.

Rahat bir bicimde oturun ya da uzanın,gozlerinizi kapayın ve derin,yavaş ve doğal bir şekilde soluk alıp verin.Nefesinizi burnunuzdan alın ve 4 saniye kadar tutun ve 8 saniyede yine burnunuzdan verin.Yalnız nefes alıp verirken,elinizi karnınıza koyun ve karnınızın inip kalktığını hissedin.Bu cok onemli,eğer doğru nefesi alamazsak bu meditasyon başarılı olamaz.Nefes alıp verirken goğsunuz değil,karnınız hareket etmeli....Nefes alıp verin ve derinlemesine gevşeyin.....

Gercekleşmesini istediğiniz bir şeyi hayal edin.Onun şimdiden olduğunu imgeleyin.Onu,zihninizde olabildiğince acık ve net bir şekilde resmedin.

Şimdi zihin gozunuzde bu hayalinizi,pembe bir baloncukla kuşatın;hedeflediğiniz şeyi bu baloncuğun icine yerleştirin.Pembe,kalple ilişkili olan bir renktir ve eğer bu renk titreşimi,hayal ettiğiniz şeyi kuşatırsa,o size yalnızca varlığınızla kusursuz bir uyum icindeki şeyi getirecektir.

Ucuncu adım,baloncuğu bırakmak ve onun hala vizyonunuzu taşıyarak evrene doğru suzulup gittiğini hayal etmektir.Bu onu,duygusal olarak serbest bıraktığınızı sembolize eder.O şimdi gercekleşmesi icin gerekli enerjiyi cekmek ve toplamak amacıyla evrende suzulerek dolaşmakta ozgurdur.

Bu alıştırmayı,gunde en az iki kez ve aynı saatlerde yapabilirseniz,baloncuğun icindeki resmin daha cabuk gercekleştiğini gorursunuz.

Yapmanız gereken,başka birşey yoktur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!