Bu tip başka başlıklar da vardı yazdım donuş olmadı. Guncel Bir başlık olsun istedim.
Cok yeni gebe olduğumu oğrendim. 2-3 haftaya ilk doktor kontrolume gitmem gerekecek.
Ben aslında bu sureclere başlamadan Umraniye Kadın doğuma gitmek niyetndeydim. Belki de ilk kontrol onemsiz olduğundan oraya gideceğim cok para harcamamak icin. Oncelikle bunu sorayım Umraniye Kadın Doğum u onerir misiniz? Bildiğiniz doktor var mıdır?
Bu arada maddi olarak bir sorun yok eşim de ben de calışıyoruz. Arkadaşlarım ve eşim diyor ki konu doğum olunca az parası olan bir insan bile ucuz bir ozele gidiyor neden bunu yapıyorsun? Cunku devlete daha cok guveniyorum. Mahallemdeki kucuk bir ozel hastanedense tabi ki Umraniye Eğitim Araştırma. Umraniye konusunda arada kalmakla ilgili tek gerekcem Covid ve hastane kalabalığı. Eşim beni sadece buradan vurabiliyor

Konu ozellere gelirse az once dediğim gibi ucuzunu aramıyorum. ama tabi ki onumu gorebilmem icin bir fiyat araştırmasına girdim.
Bu arada,Ataşehir ’de oturuyorum. Eve yakın olması onemlidir heralde değil mi? Kadıkoy, Koşuyolu, Ataşehir, Goztepe, Bostancı, Umraniye yakın yerler olur. Zaten hastane yoğunluğu da buralarda. O yuzden Anadolu yakası diye genelledim.
onceliğim Memorial,Acıbadem ve Florence Nightingale ataşehir şubeleri evime yakınlığından dolayı.
Memorial Ataşehir Bilgi Gokcan : kendisine gebelik oncesi gitmiştim ama kucuk bir şey yaşadım benle ilgili. Bilen oneren varsa fikrmi curutebilirseniz tekrar giderim. İletişimi cok iyidi yoksa.
Memorial Ataşehir Parvana Seyidova : cok ovmuşler duşunuyorum acıkcası. Memoriala karar verirsem Parvana Hanım daha tercih edilebilir.
Florence Nightingale Ataşehir Yasemin Yakut : doğum fiyatı 9k civarı ama indirimim olacak sigortadan. Doktoru ve hastaneyi onerirseniz bana makul geldi.
Acıbadem Ataşehir Birgul Karakoc: Doğum ucretini yarın soracağım. Cok ucuksa hic bulaşmam.
Doğum ucreti indirimli 8800 sigortamdan indirim alabildim neyse ki.
benim araştırdıklarım bu kadarcık.
Cok yazdım vaktinizi aldım her turlu oneriye acığım.