Arkadaşlar merhaba ben 1 ay once 2.sezeryanımı Avcılar hospital nil hanımda oldum olmaz olaydım okadar beklediğim sıraya yanıyorum 9 ay… doktor yuzunden yaram enfekte oldu.yaranın enfekte olmasın da değilim o bi şekilde gecer ama sonrasında dikişin uzerinde odem olması ve bunun gecmeyecek olması lanet olası biri yuzunden olması hele canımı cok sıkıo uykularım kacıo dumduz gobeğim vardı resmen iki gobek oldu 50 yaşında gibi sarktı gobeğim cok ama cok kotu bi goruntu var şuan….
Ne yaptığını bilmeyen bi kadın bna hic bi acıklama yapmadı tek dediği snn bunyen hassas dikişlerin ondan surekli git gel antibiyotik bile vermedi yazarken delircem….
Ağrım sızım iki cocukla psikolojim herşey bi yana başka doktora gittim dikerken hata yaptığını damarı yakmadığını bunundan dolayı enfekte ettiğini soyledi hemen antibiyotik pansuman falan derken duzeldi ama gobeğimden iki gobek cıktı ve cok takıyorum nolcak bilmiyorum benm gibi sezeryan dikişleri odem olan varmı sonradan bu sarkma gecer mi lutfen deneyimleyen arkadaşlar yazabilir mi