aft icin bitkisel cozum aft icin doğal tedavi doğal tedavisi ucuk yontemler hamilelikte
Kotu bir ruya gorduğunuzde yada kabus o zaman bir uyanırsınız ki dudağınızda ucuk cıkmış.Ucuğun yanı sıra birde yanak yada dudağın ic tarafında cıkan aftlar insanı deli ediyor.Bunlardan kurtulmanın tek yolu karadut

Aft ve Ucuk Acısına Doğal Tedavi Yontemi

3 gundur yanağımın ic tarafında cıkan aft ve dudağımda ki ucuk ne yesem icimi sızlatıyordu.Buyukler ruyanda korkmuşsun yada bişeye sıkılmışsın diye nedenlerini hep soylerler.Benim genelde sıkıntı yaptığım zamanlarda oluyor.Bunun icin eczanelerden ufak tupte merhemlerde satılıyor ama ağzımın icinde o tadı almak hoşuma gitmediği icin doğal bişeyler kullanıyorum.

Yazın bayılarak yediğimiz karadutun ağız yaralarına iyi geldiğini bilmeyenler icin yazmak istedim.Karadutun kaynatılarak cıkan şurubu; ağız ve boğaz yaralarında, diş eti iltihapları icin cok etkilidir.Yazın mutlaka ufak bi kaba bu şuruptan doldurun dursun.Kabartma tozuna gelince; ucuk ve aftlar icin diğer bi iyileştiricide kabartma tozuymuş gercekten.Gecen akşam denedim fışır fışır kabarcıklar olduktan sonra acısını dindirdi.Aklınızda bulunsun acil durumlarda işinize yarayabilir