Covid-19 yuzunden duşuk yapan varmı?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Covid-19 yuzunden duşuk yapan varmı?
-
26-09-2022, 20:22:59Merhaba.gecen perşembe rutin kontrol icin doktora gittim, en son 5. Haftamda gitmiştim doktor keseyi gormuştu ve beta değerim 5300 du. Bayramdan sonra kontrole gelmemi soyledi o sure zarfında bende başka doktor baktım. Bayram haftası cok ağır grip oldum. Boğaz ağrısı,burun akıntısı, eklem ağrıları hafif ateş derken hamilelikten bağışıklığım duştuğu icin olduğunu zannettim nasılsa bayramdan sonra doktora gidicem diye gitmedim. Bayramdan sonra gecen perşembe kalp atışını duyma umuduyla doktora gittim, ama kalbi 8. Haftada durmuştu, tamda hasta olduğum donemde. Bu gebeliği planlayarak olmadığım icin surpriz olduğu icin folik asit ya da vitamin kullanmamıştım, doktoruma bundan dolayımı olduğunu sordum, oda bana hastalık geciirp gecirmediğimi sordu. Bende anlattım ve covid olmuşsun başka neden arama dedi, ne zaman covid bole artsa bebekler olur, bu hafta 3.-4. Bebek bu dedi. Yinede covid harici pıhtılaşma sorunum varmı acaba diye kan testi yaptırdı, sonucum iyi cıktı, yani covid harici pıhtılaşma sorunum yokmuş. Pazartesi gunu kontrole gidicem, kurtaj sonrası herşey yolundamı diye bakmak icin. Gittiğimde ne kadar sure sonra tekrar hamile kalabilirim diye sormak istiyorum, aslında yine aynı şey olur kalbini duymazsam diye cok korkuyorum ama kendimi bu korkuya teslim etmek istemiyorum, henuz 28 yaşımdayım ve 1 senelik evliyim. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi, tek tesellim demekki hamile kalabiliyorum oldu.. covidden benim gibi boyle bi durum yaşayam var mı? Patoloji sonucu hemuz cıkmamış. Bunun covidden değilde bşka bir nedenden olcak olması birwz korkutuyor beni