Merhaba arkadaşlar ben tup bebek tedavisiyle hamile kalabiliyorum ilk gebeliğim de tup bebekti ve sezeryan doğumla kızım dunyaya geldi. Planlı sezeryan dı tup bebek olduğu icin doktor sezaryen onerdi ve sorgusuz sualsiz kabul ettik oncesinde de tup bebekle hamile kalıp duşuk yapmıştım tek duşuncem kızım dunyaya gelsin de nasıl olursa olsun du. Ama sonradan hata ettiğimi anladım tup bebekle hamile kalıp normal doğum yapanları duydukca kendimi kandırılmış gibi hissettim en azından Bi deneseydik olmasa tabi sezaryen kabul edilir ama hic denemeden ameliyat olmak beni uzdu. Aradan 5 bucuk yıl gecti yine tup bebek tedavisi ile hamile kaldım bu sefer normal doğum yapmak istiyorum aşırı Bi heves istek var bu duyguyu tadmak istiyorum belki bir daha hamilelik te olmaz en azından denemek istiyorum. Bulunduğum ilde tek bir doktor ssvd destekliyor. Oncelik benim yeterince bilgi sahibi olup hazır olmamı istedi bunun icinde tecrubeli kişilerden bilgi almak istiyorum ssvd yapan veya yapmak isteyen arkadaşlar lutfen bilgilerinizi tecrubelerinizi bizimle de paylaşın