genc turk kızların cinsellik problemleri
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- genc turk kızların cinsellik problemleri
-
26-09-2022, 20:13:25bu konu hakkında uzun uzun konuşmak istiyorum. ben 20 yaşındayım 2 bucuk senelik bir ilişkim var ve hic seks yapmadım. iyi korunamamaktan deli gibi korkuyorum cunku. erkek arkadaşım da benim yuzumden hayatında hic cinsel ilişki yaşamadı daha ve bunun icin bazen vicdan azabı yaşıyorum. uc tane yakın arkadaşım var ucu de daha yirmi yaşında vajinismus? hayatlarında bir kere bile ne kendilerine dokunmuşlar ne dokundurmuşlar. burada surtunmeyle hamile kalır mıyım yazan kızları gorunce cok dalga geciyorsunuz, her şeyi yapıyorsunuz ama sonra da korkuyor diyip kızıyorsunuz. ama unuttuğunuz bir şey var ki her insan aynı aile icinde buyumuyor. hele ki siz burada bizden daha cok takılan insanlar yetişkin coğunlukla. beni annem korkularla tehditlerle buyuttu hep başımın etini yedi bana hicbir şey anlatmadı sadece korkuttu beni sadece beni değil ablamı bile. ablam nişanlı ve nişanlısıyla bir kere opuşmedi bile. sizin ahlak, namus dediğiniz şeydir belki bu durum ama benim icin sadece kadının uzerindeki baskı ve cinselliği bile ozgurce yaşama hakkının verilmemiş olması. ben de yirmi yaşına gelip de surtunerek ne sevgilime ne de kendime bu şeyi yapmak istemiyorum ama hamile kalırsam elimde bir hayatın kalmayacağını bilerek yaşamak cok daha zor emin olun. umarım fikirleriniz değişir okuduktan sonra.