Konu başlığına ne yazsam cevap verirsiniz
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Konu başlığına ne yazsam cevap verirsiniz
-
26-09-2022, 19:32:51Slm arkadaşlar uc normal doğum yaptım. Doğumdan sonra sistosel (idrar torbası sarkması) rektosel (bağırsak sarkması) oldu ve bu durum beni gercekten cok rahatsız ediyor .Surekli idrara cikiyorum hic rahatlayamiyorum. Rektosel daha da fena ne yapsam kabızliğım gecmiyor. diskim cok kalın cıkıyor. Kusura bakmayın cok acık oldu ama bunları soylemek zorundayım. Derdime derman bulabilmem icin. Afedersiniz diski sabahtan alarm veriyor makatima kadar geliyo orda taş gibi bir turlu cıkmıyor akşam anca cıkıyorum . Sanki bir topun ustunde oturmuş gibi cok rahatsız oluyorum. Diski makata durduğu icin surekli gaz problemim oluyor o yuzden bir yerlerde gidemiyorum. Yarın obur gun işe nasıl başlıyacam onuda bilmiyorum. Drlarin bazıları ameliyat oneriyor bazıları onermiyor. Rektosel ameliyatı olup bu durumdan kurtulan var mı. Ameliyatı da koklu cozum olarak gormeyen Dr lar var. Bu forumda rektoselden ameliyat olmuş arkadaşlar var mı ben iyileştim diyebilen veya ameliyatsız bu yontemle iyi oldum diyen varsa lutfen yazabilir mi gercekten bu durum beni cok rahatsız ediyor şimdiden teşekkurler