Biz yaklaşık 1 yıldır bebek duşunuyorduk. Bebek duşunmeden once kadın doğum uzmanına gittim belli başlı standart testler istedi benden. Herhangi bir sorun olmadığını folik Asit başlamam gerektiğini ve hic canımı sıkmayıp 1 yıl da sonunda olmaZsa ozaman tekrar doktora gitmem gerektiğini soyledi. Bende 1 yıl boyunca icimin rahat etmemesine rağmen doktordan daha mı iyi bileceksin diye diye 1 yılı gecirdim. Ama benden hic bir şekilde hormon testi vs istememiş. Bende bilmiyordum bilgim yoktu cunku. Daha sonra arkadaşlarımız vasıtasıyla İstanbul Pendik ’te Yanıklar Baharat Ahmet Bey ’e gittik. Gitmeden oncede ben bende bir sorun olmadığını genelde Ahmet Bey ’e sağlık acısından bir sorun varsa oyuzden gidiyorlar diye biliyordum. Arkadaşımda belki bir vitamin eksikliği vardır vs işe yarar diyerek beni goturmuştu. Gittik ve hormon testlerinin aslında gebelik duşunen herkesin en başta yaptırması gerektiğini oğrendim. Ahmet Bey bendeki bir kac belirtiden sut hormonumun cok yuksek olduğunu ve bunu guzel bir dille anlatıp gebeliğe engel olduğunu vucudun kendini gebe sandığı icin kendini sıktığını anlattı. Daha sonra bana doğal uzum cekirdeği ozu, papatya cekirdeği ozu , yaban Mersin ’i ozu ve Aslan pencesi cayı verdi. Sadece 15 gun kullandım . Yine bir kadın doğumdan randevu aldım ve gitmeden once kan testlerimi yaptırdım. Hazırlıklı gitmek icin. Ertesi gun sonuclarıma bir baktım veeeeeee beta hcg değerim yukselmiş. Gozlerime inanamadım bu kadar erken sonuc alacağımı duşunemediğim icin bir yandan da sakin ol yanlıştır emin ol umitlenme hemennn diye diye sakinleşmeye calıştım

Tum bilen cevreme sordum ve cok şukur hamileydim. Şaşkınlığım hala devam ediyor, sanırım kucağıma alana kadar da devam edecek

Dunyanın en guzel sesiymiş meğer

Allah sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin.
Ve isteyen tum herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın

Demem o ki , bir sorununuz varsa ya da yoksa ama hala bebeğiniz olmuyorsa gonul rahatlığıyla Ahmet Beyle goruşebilirsiniz. Cok isterim buradan birilerine vesile olmayı, Umit olmayı.
Sevgilerimle