Ben Mayis sonu ve temmuz başında olmak uzere iki ayda iki kere kullandım bu hapı hemde tamamen cıplak surtunme veya cinsel ilişki olmadığı halde
Sonra ilk kullandigimda reglim uc gun once geldi sonraki ay temmuzda tam 28 gun sonra oldum şimdi ise altı Ağustos da olmam gerekirken gunum gecti iki uc gun ve hala olmadım prosedurunde yazıyor beş gun kadar gecikme olabilir diye ama ben bu yasima kadar hic gecikme yasamamistim ya erken oldu bir gafta da yada tam beklenen zamanda
Test filanda yapmadım daha hic ama cok korkuyorum hamilelik ihtimalim varmi hamile olabilir miyim ilk olay uzerinden iki bucuk ay gecti iki kere regl oldum anlattim gibi ama son olaydan sonra regl olmadım ne yapmalıyım cok korkuyorum lutfen yardımcı olabilir misiniz regl olursam cok rahatlicam ama olmuyor bilgisi fikri olanlar yazabilir mi merak edenler icin olayı tekrar atıyorum eklemek istedim şey cok az kahverengi akıntım oldu bir kac gundur ama cok cok az ve sol kasigimda bıcak saplanır gibi bir ağrı
OLAY:
27 Mayıs'ta kulotla surtunme oldu erkek arkadaşımla ikimiz de de kulot vardı karşımdaki kiside zevk suyu vardi kulodunda elini kuloduna degdi ve bildiğim kadarıyla da bosalmadi sonra arkadan kuloduma soktu elini ve vajinama değdi tam yumurtlama gunlerimdi reglden bir hafta sonrası olaydan on altı saat sonra ertesi gun hapı ictim ve reglim beklediğimden bir hafta once oldu normal de bir bucuk gun suren reglim az az ama uc gun surdu ustune tam yirmi sekiz gun sonra tekrar regl oldum iki gun tam, hamile olma ihtimalim olabilir mi var mı olaydan yaklaşık elli gun gecti ve surekli midem bulanıyor hamile olmaktan cok korkuyorum aile evindeyim test filanda yapamam
Cinsel ilişki girmedim 11 temmuzda yine surtunmeyle ilişki oldu ve onda zevk suyu vardı kulodunda, bende hep kulotla pjama tarzı şey vardı ustumde ve sonra o boşaldı bir kac kez ama kendi kulodunun icine sonra eliyle vajinama elledi iyice eli kuru gibiydi elinde bişi varsa hamile kalınır mı bu olaydan bi iki saat sonra bugun ertesi gun hapı ictim bu olaylardan hamile kalma ihtimalim var mı varsa nedir lutfen yardım edin lutfen.
(Not: Bir aydır her gun her saat midem bulanıyor ve ayriyeten basım ağrıyor bir haftadır surekli ve regl olmam lazım altisinda normalde reglden uc beş gun once kahverengi akıntım olur o da başlamadı bu ay uc bes gun icinde regl olursam kesin sorun yok değil mi peki olmazsam ne yapacağım? 27 mayıstan yani ilk olaydan sonra iki kez regl oldum ucuncuyu olmadım daha
hala bekliyorum gunum geldi sayılır daha kahverengi akıntım bile yok sadece biraz belim ağrıdı gun icinde gecede goğsum ve bacaklarim agrimisti umarım regle ilgilidir tum bu belirtiler
Ertesi gun hapı kullanmış olanlar varsa acil bakabilir mi lutfen cok onemli??
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Ertesi gun hapı kullanmış olanlar varsa acil bakabilir mi lutfen cok onemli??