Merhaba,
Sınav oğrencisi olduğumdan ve de yine aynı şekilde bulunduğum ortamda 1 sınav oğrencisi daha olduğundan bir tane cihaz yetmiyor (bilgisayar).
Bu yuzden biraz elektronik aletlere baktım. Bilgisayarlar pahalıydı bayağı. İyi bir bilgisayar icin (uzun omurlu en azından) 8000 TL'yi gozden cıkarmak gerekiyor. Ben de tablet almaya karar verdim. iPad Air 64 GB almaya karar verdim. Normalde elektronik aletlere neredeyse hic para vermem. Ama sınav icin gerekli (univeristeye giriş sınavı). Ki aynı şekilde bu tableti universitede de kullanacağım, hem kişisel gelişime de yardımcı olacaktır.
Şimdi sormak istediğim şunlar: iPad Air olur da alırsam, bu sene tabii YouTube'da ders videoları izlemek icin alacağım sınava yonelik. Ama ileriyi de duşunmek istiyorum. Mesela universitede Microsoft'un uygulamaları lazım oluyor (başta Word olmak uzere). Acaba iPad Air'de Microsoft'un tum uygulamalarını kullanabilir miyim?
Magic keyboard var. Tablet'e eklenen klavye gibi. Bunun fiyatı ne kadardır. Eklesem, alsam hata mı yaparım? Yoksa direkt iPad Air ve Magic Keyboard'a para vermek yerine bilgisayar alsam daha mı mantıklı gelir? Ya da daha alt bir iPad modeli mi alıp klavye eklemeliyim?
Samsung tabletlerde eğer bildiğiniz uygun, klavye kullanabileceğim, microsof destekli tablet varsa oğrenmek isterim. Ya da daha farklı seceneklerinizi.
Şimdiden teşekkurler.
iPad Sınav icin iPad işe yarar mı?
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- iPad Sınav icin iPad işe yarar mı?