Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba universite icin şu an elimde bulunan Monster laptopumu satıp IPad'a gecmek istiyorum, Monster laptopun cok hantal olması ve oyun oynamayı bıraktığımdan dolayı artık bu kadar buyuk bilgisayarı gerekli gormuyorum ve bolum olarak endustri muhendisliği duşunuyorum biraz araştırdım universitede kullanılan programları genel olarak destekliyor ama ne kadar verimli olur bilemiyorum endustri muhendisliği veya onun gibi bir muhendislikte olan varsa tecrubelerini paylaşmasını isterim. Ek olarak video editleme ile de uğraşmayı duşunuyorum birkac video izledim 4K video editlerini gayet rahat yapabiliyorlar bu konu hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum.
Forumda endustri muhendisliğiyle ilgilenen kişilerin mesajlarını okudum biraz ve aman aman guclu bilgisayarlar gerekmediğini soylemişler.
2. bir secenek olarak hem iPad alıp hem yanına orta seviye bir ofis bilgisayarı alabilirim, 5000 TL butce ile guzel işlemcili 8 GB RAM'li ofis bilgisayarı onerilerinizi bekliyorum (sonradan 8 GB daha RAM takviyesi yapacağım)eğer iPad yeterli olur derseniz hic bilgisayar almayı duşunmuyorum.
Baştan soyleyeyim oyun bilgisayarı duşunmuyorum şu anda zaten oyun bilgisayarı (Monster Abra A5) kullanıyorum cok buyuk ve taşıması zor oluyor, ve oyun oynamayı bıraktığım icin daha hafif bir cihaza gecmek istiyorum.
iPad Universite icin iPad Pro onerisi
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- iPad Universite icin iPad Pro onerisi