Bilgisayar muhendisliği son sınıf oğrencisiyim. Bol bol not tutacağım. Bu notlar sadece okulla alakalı değil. Bir suredir iOS geliştiricisi olmak icin calışıyorum. Daha yeni sayılırım bu alanda ama kararlıyım. Buna ek olarak bu yıl Almanca oğrenmeye karar verdim. Genel olarak bu tarz işler icin not tutacağım yani. Dizi ve film izlerim. Ozellikle koye gittiğim zaman MacBook'a Netflix uzerinden dizi veya film indiremiyorum. iPad'e indirip izleyebilirim. Twitter ve YouTube'da vakit geciririm. Kullanıcı arayuzlerini deneyimlemek icin bol bol uygulama yuklerim. Oyun hic oynamam. Uzaktan eğitimde derslerde kamera kullanabilirim. Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Gurgencler uzerinde 128GB Gumuş modeli şu an 7700 TL. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı var. Kalemi sonra alacağım. Bu fiyata bu urun alınır mı? Black Friday zamanı daha da duşme ihtimali var mı? Dolar arttığı icin Apple etkinliğinden sonra fiyatlarının artmasından korkuyorum.

iPad Pro 3. Nesil 11 inc Apple iPad Pro (3.Nesil) 11 inc Wi-Fi 128GB MHQR3TU/A - Uzay Grisi