Arkadaşlar selamlar, biliyorsunuz iPad iade olabilir mi diye bir konu acmıştım ama iade olabileceği yonunde Apple'dan bir donut aldım. Şu an ise ne kadar mantıklı olacağını duşunuyorum.
15 Mart'ta almıştım tableti ve A12Z işlemcili en guncel model olandı. Şu an ise Nisan'da M1 gucunde bir modelin cıkacağı hem de OLED (mini-LED) ekran ile birlikte geleceği soyleniyor. İyi hoşta bunlar spekulasyonlar ve bunlara guvenerek iş yapmak pek istemiyorum ama diğer turlu de iade edemem. Daha fazlası doların ne olacağı belli değil ve Nisan'da tanıtıldı, ulkemize geldi derken dolar kuru 9 olursa 12.000'den aşağı alamam.
Apple'dan anlayan ve sızıntıların doğruluğuna gore oneri verebilecek var mı bilmiyorum ama ben cok kararsızım. Uzun yıllar kullanmak uzere iPad alıyorum hem de sacma sapan paralara ustune yeni model tanıtılacağı soyleniyor. Cidden sinir bozucu.
Sizce ne yapmalıyım? Aynen boyle devam etsem ileride keşke iade etseydim der miyim? Yoksa klasik Apple 3-5 şeyi geliştirir oyle devam eder mi dersiniz? Değerli fikirleriniz cok onemli. Teşekkurler.
@MisakiTaro @SepuLtura -ẞ- @İbrahim Zdemir @the Executioner sizler Apple tarafıyla az cok ilgileniyordunuz. Belki bir yardımınız dokunur. Teşekkurler.
iPad iPad Pro 11 iade edilmeli mi?
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- iPad iPad Pro 11 iade edilmeli mi?