SELAM... Kızlar benim 1 yıldır prolaktinim yuksek 140 - 100- 80 bu aralarda geziyor değerlerim..
bu ay da adetim 2 gun gecti ki dongumde 24-26-28 gun arasıdır.
adet gelmeyince şuphelenmedim cunku prolaktinim yuksek beklemiyorum .. aslında korunuyordukta demkki tam anlamıyla korunmamışız
neyse en son adet tarihim 14 mayıs beklenen adet ise 11 haziran filan en gec 12 hazirnda kahve lekelenme oldu. ben geliyor adet derke devamı gelmedi 14 haziran gunu az baş donmesi bi sarsıntı yaşayınca ahaaa dedimmm o an şuphelendim ve test yaptım akşam uzeri 4 gibi kopkoyu iki cizgi cıkınca elim ayağıma dolaştı
tabi hemen sonraki gun 15 haziranda sabah sağlıkocağına kan tahlili yaptırdım. sonu beta : 842 cıktı ben yine şokkk. tahlili tekrrarlamadım. gebelik belirtilerini yaşadım bir haftadır bel ağrısı akıntı kasık ağrıları tansiyonum duşuyor arada goz kararması (en cokta bu ) bunları yaşıyorum. doktor icin perşembeye randevu aldım.ozel bir hastahanede ozel bir doktora anca o zamana verildi bu perşembeye. onun oncesinde yarın icin devlette almıştım ona gideceğim.
sorum şu : ben dun pembe lekelenme gordum normal olabilir dedim kanama gibi değildi. acık pembe akıntı gibi tedirgin ldum gebelikte normal mi ? benim bir oğlum var 6 yaşında şukur... oncesinde birkimyasal bir anne karnında kalbi durdu kurtaj bir tanede duşuğum var sizce yine aynı şeyler mi olacak beklemediğim anda olan bir hamilelik olduğu icin tedirginim ..
cevaplarının icin şimdiden teşekkurler