beden temizliği konusunda neler yaparız
Yılda 2 defa yapılan detoksla vucudumuz toksinlerinden arınır...Beden temizliği yılda 2 kez yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın cekim gucunden istifade ederek, vucudumuzdaki suları da cekeceğini duşunerek bu uygulama yapılıyor arkadaşlarım

Vucudumuzdaki kalın bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek hucrelerimizi 10 yaş gencleştirebiliriz...

Beden temizliği hangi hastalıklara karşı etkili :

- Olumcul hastalıklardan kanser, hepatit B.hepatit C,mide reflu, ulser, kalın bağırsak rahatsızlıklarında, hemoroiti, safra kesesi taş ve kumlarında cok etkilidir.
Uygulayacağınız bu kurle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız.
Eylul, ekim kasım aylarında her ayın dolunay olduğu zaman ;gokteki ayın 9. da başlıyor, gokteki ayın 15.gunu tam dolunay olduğu gunde bitiyor.

Sabah: Lahana, havuc, yeşil elma ve kırmızı pancar bunun yanında mevsimine gore ıspanak, maydanoz, ciğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılarak her sabah kahvaltı yerine 2 bardak vucut sıcaklığında icine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum icilecek.
Not:Bu sebzelerin icindeki vitaminler yağda cozundukleri icin zeytinyağı mutlaka konulmalı,aksi halde vitaminlerden yararlanmak mumkun değil.

Oğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da icilecek.

Akşam: salata , ve sebze corbası tuketilecek başka bir şey yenilmeyecektir...
son gece akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum icilecek ve burundan nefes almaya ozen gosterilecek ki yağ vucutta gezinsin ve bedeni temizlesin.sabah kalkınca da lavman yapılacak.

Kur boyunca yemememiz gereken yiyecekler

Ekmek ,hayvansal gıdalar et sut yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek,kolalı icecekler,kahve, siyah cay icilmeyecek...