1 senelik evliyim ve ilk baştan beri bebek sahibi olmak istedik ama kısmetimizde yokmuş olamadı.
İlk başlarda Dr kontrole gittiğimizde yumurtalıklarında iltihap var dedi ilac tedavisi gordum . Ertesi ay ilac etkisini gostermiş ve temizlenmiş.Dr Akabinde bana yumurta buyutucu ve geliştirici ilac verdi. Onu da yaklaşık 2 ay kullandım.
Sonuc ? Her defasında husran ... vucuduma gereksiz hormon yukledim hep..
DR cok onemli kızlar. Frekansınızın da uyuşması gerekiyor.
DR bana eğer bu ay da (şubat ayı icin dedi ) hamile kalmazsan bir rahim filmi cekelim ondan sonra da yine olmazsa eşinden ornek almamız gerek dedi... Ben de o esnada yumurtalıklarımda sıkıntı yok acaba tuplerim mi tıkalı dedim ve araştırmaya başladım.
Yoğun araştırmalar sonucu adacayı yağının rahimde, yumurtalıklarda olan iltihabı tedavi edip sokup attığını; ucucu ve antibakteriyel bir esansa sahip olduğundan tıkalı olan tupleri actığını tespit ettim.
Bir umut aktara gittim, 6 tl karşılığında adacayı yağını aldım. Karışıklık olmasın diye soyleyeyim bu yağın aynı zamanda diğer adı acı elma yağı. İkisi de aynı.
Gelelim nasıl kullandım..
1 şişe ( kucuk boy). Adacayı (acı elma ) yağı
1 kutu orta boy tampon (ben kotex kullandım)
Uygulaması
reglimin son gunu gece uyumadan once tamponu şişeye batırdım ve 2 sn beklettikten sonra vajina icerisine yerleştirdim.
Bu işlemi sabah ve gece olmak uzere 3 5 gun yaptım. Ve eşimle ilişkiye girmedim. Tamponu 8 saatten fazla icinizde tutmamaya ozen gosterin.
3 5 gunluk surec bittikten sonra bebek calışmalarına başladık.
Ve bir mucize oldu

Ben bu forum sayfalarını cok okudum cok harap ettim kendimi. İstedim ki benim gibi olan varsa ben de ona yardımcı olayım. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin