Sevgili arkadaşlar.
Sizleri en derin saygılarımla selamlayarak, bir iPad model yukselticinin, ic burkan, hikayesiyle baş başa bırakıyorum.

30 Kasım tarihinde bir onceki nesil iPad Air 3 tabletimi satarak akasya Apple mağazasından Air 4 aldım. Ancak bir sure sonra dikey şekilde acma kapama tuşu yukarı gelecek şekilde kullanırken, sağ altta belli belirsiz bir ışık sızması fark ettim. Konuyu araştırdım ve yabancı forumlarda konuyla ilgili pek cok başlık acıldığını keşfettim. Ardından birkac test sonucunda bendeki urunde de aynı hatanın olduğunu fark ettim. Urunu alalı 6 gun olduğu icini Apple muşteri hizmetlerini aradım ve konuyla ilgili ne yapılabileceğini, urunu iade edip edemeyeceğimi oğrenmeye calıştım. Ancak muşteri temsilcisi urunu doğrudan iade etme hakkım olmadığını soyledi ve servisten rapor almam gerektiğini belirtti. Bende sistem uzerinden başarı elektronik şubesinden randevu aldım ve cihazı teslim ettim. İki gun sonra donuş olmayınca, bilgi almak icin aradım ve cihazda bir problem olmadığını soylediler. Ben de haliyle duruma biraz sinirlendim ve gidip tekniker ile goruştum, ekran sorununu anlattım ve forumları gosterdim, ardından aydınlık olmayan bir yerde sorunu gosterdim ve o da sorunu tespit etti. Sonrasında formu yazıp cihazı teslim etti. İlk defa iPad Air 4 gormuş, haliyle ilk defa boyle bir sorunla karşılaşmış. Sonrasında akasya Apple mağazasına gittim ve epey bir sıra bekledikten sonra iceriye girdim, iade etmek icin işlemlere başladık, fatura vs. gosterdikten sonra elimdeki servis raporuna bile bakmadan iadeyi gercekleştirdiler. 14 gun icinde koşulsuz iade hakkımın olduğunu soylediler. Servise boşu boşuna gitmişim, servis formunu da almayı kabul etmediler. Peki, şimdi gelelim akıllara gelen ilk soruya. Ben neden servise gittim? Bu konuda bir cevap veremediler. Urunun hatasını anlattım ama pek ilgilenmediler. Cunku o gun ellerine gelen 3. iPad Air 4 iadesiymiş. Muhtemelen Apple iade kampanyası başlatabilir gibi bir ifadeyle durumu daha da netleştirdiler. Yani Turkiye'ye gelen urunlerin bir kısmında veya tamamında bu ışık sızma sorunu var arkadaşlar. Eğer siz de bir iPad Air 4 sahibiyseniz, gece ekran parlaklığını arttırıp, sağ alt kısımda parmak ucu buyukluğunde bir ışık sızması var mı bir kontrol edin. Coğu kullanıcının ilk bakışta fark edemeyeceği bir şey olduğu icin, fark etmeden şimdilik kullandığını duşunuyorum. Ancak sizinkinde de boyle bir sorun varsa, mutlaka iade edin cunku ışık sızmaları zamanla yayılır. Bariz bir goruntu kirliliği yaratınca da likit retina ekranınıza(!) Baktıkca siniriniz bozulur. Peki cevaplayamadığımız, ben neden servise gittim sorusuna donersek: Sorun Apple destek hattı muşteri hizmetlisinin beni yanlış yonlendirmesiymiş arkadaşlar. Ozur dilediler, ben de 'he' dedim. Olan benim 3 gunume oldu, bir de bu korona zamanı servislerde falan beklerken risk almış oldum, o kadar. Yeni iPad aldım mı? Hayır. Cunku aynı problemin cıkması cok ama cok olası, haliyle artık yeni seriyi bekleyeceğim. Bu problemler giderileceğini umit ediyorum. Fiyatlar yukselirse de... Neyse...

Merak edenler konuyu "New iPad Air 4 backlight-bleeding" olarak aratırlarsa... Anladınız... Kendinizi iyi bakın.