İki gun once yaşadığım cok zor bir gunu sizinle paylaşmak istedim… iki gun once gunduz
Doktor kontrolune gittim 12 haftalık hamileydim doktorum cocuğun gelişimi 1 hafta onde herşey cok iyi dedi detaylı usg verdim ikili tarama verdim sonuclar iyiydi…neyse aynı gunun gecesi saat 3 de birden kanamam başladı adet kanaması gibi fazlaydı hemen acile gittik acildeki ebe altını cıkar vajinal bakıcam dedi tam cıkarırken ic camaşırımda kanı gordu ve direk tamam cıkarma duşuk yapıyorsun yatış yapacaksın dedi o kadar cok ağladım lutfen normal usg ile bi bakın belki duşuk değildir başka birşeydir dedim cevap vermedi neyse yatışım yapıldı yataklı servise gectim ..hemşire eğer idrarın gelirse bir kaba yap dedi yaptım ve aşırı derecede bir kan boşaldı buyuk bir parca geldi dedim kesin duştu hemşireler baktı evet duşuk dediler tabi biz ailecek mahfolduk cunku bizim icin bu bebek mucizeydi daha once dış gebelik gecirdim tupup alındı tek tuple normal hamile kalmıştım , birde duşuk yaptın dediklerinde mahfoldum…sabah 9 da doktor geldi odama gel icerde parca kalmışmı bakalım dedi ,odasına gittik usg ile tekrar baktı ve bebek yerinde duruyor gayet iyi durumda dedi herkes şok doktor bile şok oldu peki o kadar kanama ve parcalar pıhtı ne dedik tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz dediler ama biz cocuk sandık dediler taaa ki usg de cocuğu gorene kadar cok zor bir gun gecirdim …eğer boyle durumla karşılaşırsanız kanama vs korkmayın allahtan gercekten Umit kesilmiyor duşuk oldu diye ağlamaktan yorulmuştuk ama bebeği gorunce dunyalar benim oldu Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah ( cok uzun olmasın diye biraz kısa anlatmaya calıştım)