Dostlar elimde yaklaşık 10 senelik bir iPad Mini 1. nesil var. 64 GB'lık Wi-Fi Modeli. Tahmin edeceğiniz uzere yaşına rağmen iOS olmasından dolayı hala cayır cayır calışan bir cihaz lakin iOS surumu eski olduğu icin coğu uygulama yuklenmiyor, yuklense bile acılmıyor. Orneğin YouTube uygulamasını en son uyumlu versiyonu indir diyerek yukleyebiliyorum ancak uygulamayı actığımda bağlantı hatası veriyor ve internet bağlı olmasına rağmen videolar yuklenmiyor. Aynı şekilde Twitch uygulaması da yuklenmesine rağmen giriş yaptırmıyor (mobil cihazlarda Twitch giriş istiyor uygulamayı kullanabilmek icin). Twitch icin daha da garip olanı, tarayıcı uzerinden de Twitch calışmıyor. Herhangi bir yayını actığımda yukleme işareti sonsuza kadar donuyor ve hicbir şekilde yayın başlamıyor. YouTube'u tarayıcı uzerinden kullanabiliyorum fakat tahmin edersiniz ki oldukca hantal ve kullanışsız bir deneyim sunuyor uygulamaya kıyasla.
Sizden ricam eğer mumkunse bu cihazı YouTube, Twitch vs kullanabileceğim bir hale getirmeme yardımcı olmanız. Netflix calışıyor sorunsuz şekilde ancak Twitch ve YouTube'da calışırsa gercekten guzel olur benim icin.
Cihaz şu anda Jailbreak'li, yardımı olur mu bilmiyorum bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum.
iPad iOS 9.3.5 Yuklu iPad'de YouTube, Twitch vs. Calıştırma
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- iPad iOS 9.3.5 Yuklu iPad'de YouTube, Twitch vs. Calıştırma