Başlıyorum. Fıkraların arasına ---- işareti koyacağım
------
Hakim sanığa sorar:
uluslararası kacakcılıkla suclanıyorsunuz, ne diyeceksin bakalım.
sanık sakin bir ifadeyle cevap verir:
"tamamen iftira efendim. biz fenerliyiz. uluslararası ne işimiz olabilir ki bizim"
---------
adamın biri gs bayrağını sallaya ,sallaya maca doğru yol almış,o gun de gs-fb macı varmış ... derken karşısına bir adi egil fenerli cıkmış ve:
-boşuna sallama onu nasıl olsa biz alıcaz bu macı ,demiş
cimbomlu altta kalır mı?:
-ondan şuphem yok nasıl olsa hakem bir penaltı calar!
ama bizim bir mondimiz var onu yemez!
-nasıl yemez alex var karşısın da !
gs'li:
-o ancak play statıonda atar ! ama macta ancak mondinin kucağına atar!
sonra fenerli der:
-amma attın alex penaltı kacırır mı?
gs 'li:
-ben de onu dedim işte, alex hep atar ,ama o atana kadar, bizimkiler farkı takar!!! 7 - 0 vur
-----------------
Real madrid-fenerbahce macı...gelmişler adamlar onca yolu,ama fenerle mac yapıp sıkılmak istemiyolar; nasılsa yenecekleri gun gibi ortada...zidane topluyo takımı diyo ki 'arkadaşlar,siz gidin istanbul'u gezin,eğlenin.ben sizin yerinize oynarım'..bunlar bi duşunuyolar,abi emin misin falan..gidin diyo zidane,cıkıyo bunlar..daha staddan yeni cıkarlarken icerden gelen sesten anlıyolar ki 2. dakikada Real madrid 1-0 one gecmiş..aslanım,kocum nidalarıyla uzaklaşıyo Real madridli futbolcular..sonra 85. dakikada 1-1 oluyo durum ve mac oyle bitiyo...neyse,buluşuyo zidane arkadaşlarıyla..tebrik ediyolar bunu ama zidane cok uzgun..size layık olamadım falan diyo..bunlar da abi sacmalama diyolar,tek başına cıktın 11 kişiye karşı oynadın daha nolsun 1-1 harika falan diyolar..zidane hala uzgun..evet de diyo,keşke bu kadar oynamışken 75. dakkada kırmızı kart gormeseydim
-------------
Eski tarihlerden bi trabzon macı..ogunler,hamiler falan oynuyo tabi...bi ara hakem bi pozisyondan sonra tolunay'ı cağırıyo yanına,cıkarıyo kırmızı kartı..o sırada ogun koşa koşa geliyo hakemin yanına..hocam atma tolunay'ı nolursun diye yalvarmaya başlıyo..hakem bakıyo,neden diye soruyo bu ısrar uzerine..ogun cevap veriyo:tolunay cıkınca ******** oluyorum...
------------
Fenerlini biri ıssız bi adaya duşmuş...
gunlerden birgun adada dolaşırkn karşısına bi cin cıkmış...
cin;tek bi dilek hakkın var nedir?demiş...
fenerli;buradan kadıkoye bi kopru istiyorum demiş...
cin(kızmış);olurmu oyle şey bu imkansız otesi falan deyince...
fenerli;ozaman fenerbahce şampiyonlar ligi şampiyonu olsun demiş...
cin bunun uzerine kopru kac şeritli olsun demiş...
-------------
Daum basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis.
cennette tanri Daum'a etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir fenerbahce bayragi olan bir eve gelmisler
tanri Daum'a; "bu ev senin, degerini bil. burada oyle herkese ev vermeyiz" demis
Daum evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda, altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari kırmızı bayraklar ve Galatasaray armalari varmis.
Daum tanri'ya: "ben de cok basarili bir sporcu idim. fb de kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. neden benim evim modragon'unku gibi degil?" demis.
tanri da gulmus ve cevap vermis
"o ev mondragonun degil, mondragon hala yasiyor. o ev benim"
---------
98 dunyakupasını fransa milli takımının kanzandığını goren daum hemen ilk ucakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.daum ,fransanın hocasına
"ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz ozel bir yontem mi kullanıyosunuz" der. bunun uzerine fransa milli takımını hocası
"yo hayır.ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.bakın" der ve fransa milli takımında forma giyen zidane ı yanına cağırır ve şoyle der "zidane senin ananın babanın cocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
zidane da "benim, hocam"der.
daum aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve istanbula geri donup tuncay ı yanına cağırır ve
"tuncay senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, tuncay da
"hihi bi dakka hocam gidip bi ruştu ye sorayım hihi" der. ruştu ye gidip
"ruştu senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,kim bu?" der. ruştu de
"benim tabiki" der. bunun uzerine tuncay daum'a doner ve "ruştuymuş hocam" der..
daum da"sacmalama oglum ne ruştu su... zidane" der..
----------
Venedikte bi grup araştırmacı,beyni kısım kısım alınan bi insanın zeka duzeyindeki değişimleri gozlemlemek uzere bi denek arıyolarmış.bi gondolcu gormuşler o sırada 'o sole miooo' diye bağırarak kurek cekmekteymiş adam.gitmişler yanına demişler boyle boyle bi araştırmamız var,bize deneklik yapmayı kabul edersen şu kadar para veririz..adam kabul etmiş.almışlar beyninin %25ini,iyileşince normal hayatına donmuş,adamlar da gozlemlerine başlamışlar..adam yine gondolda kurek cekiyo ama 'o soleeee' diye bağırıyo..bi dahaki ameliyatla %50sini almışlar beynin,salmışlar adamı doğal ortamına,adam yine gondolda,yine kurek cekiyo ama 'oooo' diye bağırıyo...ya Allah deyip %99unu almışlar beyninin,bırakmışlar yine dışarı..adam asılmış kureğe başlamış bağırmaya 'yaşaaaa fenerbahceee!!'
---------
Hasta cimbomlu gercektende Hasta olur olum dosegine duser. her
zaman maclara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.son defa
gorelim derler.
" allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari
onu yerine getirelim
" o zaman beni fb'ye uye yapin!
herkes birbirine bakar:
"yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? ne yapiyorsun sen?
Hasta Galatasaray'lının birden yuzu guler:
"Ulen, bir cimbomlu olecegine bir fb'li olsun be!
---------
Barcelona, fenerbahce'yle Şampiyonlar ligi on eleme turunda karşılaşır.
İlk mac kadıkoy'dedir. mucadele hızlı başlar, barca ilk golu bulur ve
daha sonra ardı arkası kesilmez. 2,3,4,5,6,7...
İlk yarı 7-0'lık skorla kapanır.
İkinci yarıda yedek oyuncularını surmesine rağmen Barcelona'nın hızı
kesilmez. 8,9,10,11,12...
derken Barcelona'lı bir oyuncu, bir fb'liye sorar;
-ne zaman sahadan cekiliyorsunuz?
fb'li cevap verir;
-ne cekilmesi?sonuna kadar buradayız.
derken goller butun hızıyla devam eder. 13,14,15...
artık bir kac dakika kalmıştır macın bitmesine barca'lı yine sorar;
-neden cekilmiyorsunuz? en azından hukmen yenik sayılırsınız.
fb'li cevap verir;
-sonuna kadar buradayız.
mac biter. skor 16-0'dır.
barca'lı oyuncu sorar;
-neden sahadan cekilmediniz?
fb'li cevap verir;
-burası kadıkoy, belli olmaz bakarsın elektrikler gider...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Galatasaray Fıkraları(Derbiye Ozel Eğlenek biraz)