Bi gun i.cavcav,ismail uynanık ve aziz yıldırım oturmuş,konuşuyolarmış.derken iceriye Bi adam girmiş.adam
-Ben şeytanım,sonsuza dek yaşarım ve herşeyi Bilirim;demiş.
Bunun uzerine i.cavcav:
-g.Birliği ne zaman şamp olcak diye sormuş.şeytan da:
-2045'te demiş.ilhan cavcav ağlamaya Başlamış."Allah kahretsin goremiyecem..."
sonra ismail uyanık
-peki samsun ne zaman şamp olcak demiş..şeytan da:
-2053'te demiş..ismail uynaık'ta yine "Ben goremiyecem" diye ağlamaya Başlamışş
son olarak azize demiş ki...
-pekiiiii...fener ne zaman şamp olcak.şeytan Bunun uzerine Biraz durmuş,duşunmuş ve...
-"Allah kahretsİn,gOremİyeceeeem!!"
-------------------
Arkadaslar bu da mıllıtakım kampından

fatih terim: arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. beni anlayabilmeniz icin size e-mail mi gondermem gerekiyor !?
tuncay Şanlı: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile cıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem
fatih terim: tuncay olum sana ozel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulubesinde
gokdeniz karadeniz: len tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız
--------------
Bir gun fb gb bjk başkanı toplanmış Bi cin bulmuşlar sırayla soru soruyorlar:gb başkanı:
-Biz ne zaman şampiyon olacaağız demiş!cin:
-50 sene sonra!başkan ağlayırak:
-ben o gunleri goremicem demiş!!bjk başkanı:
-Biz ne zaman uefa kupasını alcaz? demiş.cin:
-30 sene sonra.başkan ağlayarak:
-ben o gunleri goremicem.demiş.fb başkanı:
-Biz ne zaman Şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz?demişcin ağlayarak:
-ben o gunleri goremicem!!!demiş
--------------
fBli : "lider,lider diye Bağırıyosunuz triBunlerde,daha Bi numaranızı goremedik "

gs'li: "Allah,Allah"

fB'li : "hakkını ver futBolcunun hakkını Biraz Bağır Bağır"

Bizden Biri : "al aBi,su şişesi."

gs'li : "Şunlarla Bir olma Boşver"

Bizden Biri : "ezik galiBa aBi. "

fBli : "hayal mahsulusunuz hayal,alırım liderliği diyorum"

gs'li : "sizin giBi gencleri sami yen'de gormek isteriz Biz"

fB li : "ya Bırak kardeşim fair play mesajları vermeyi,alırım liderliği diyorum,şampiyonluk diye ağlama sonra"

gs'li : "takip et o zaman Bizi takip et"

stad anonsu : "mac Birazdan Başlayacak,lutfen sahaya yaBancı madde atmayalım"

gs'li : "guzelce koyun cocuklar"

fB'li : "İlla hakan'ı vurgulayacak"

gs'li : "Bak size de mondragon,ilic verelim sonra ağlamayın"

fB li : "ya Bunlar kontenjan gerektiren transferler,Bunlara yetecek kontenjanımız yok"

fB li : "gsliiiiii,hahahahaha"

gs'li : "Bizi caddede Bekleyin"

tuplu-Buğdaylı-kepekli-hakan Şukur'lu

gs'li : "sen şimdi futBol goreceksin"

hakem : "duuuutttt"

fB li : "cimler ağladı Beeeaa"

gs'li : "dır dır yok dır dır yok,delikanlı oyna"

gs'li : hooppp 5-1 olduu

triBunlerden hep BeraBer : "hakemlerin ruşvetini ver ruşvetiniiii"

gs'li : "Bak sana diyor hıhıhıhı"

fB'li : " uhuhuhuhuhu"

gs'li : "alın şu fenerliyi de diğer kurBanların yanına koyun"

gs'li : "kardeşş Biz sizi samiyende Bırakalım ordan Şampitonluk hayali ile devam edersiniz samandıraya"

------------
Bir gun adamın Biri normal Bir gunde her zamanki giBi işine gidiyormuş. sonra arabasına Binmiş ve ışıkların orada cok fena trafik oluşmuş. ama nasıl Bir trafik!!! hic ilerlemiyor. kaldırımdan gecen Bir adamda arabanın camını tıklayarak, ac demiş.. adam acmış ve ilk sorusu n'oluo ya! ne Bicim bu trafik... adamda demiş ki: ben zaten bu yuzden geldim, aziz yıldırım'ı teroristler kacırmış ve yolun başını kapamışlar-İstediğimiz verilmesse aziz yıldırım'ı benzinle yakacağız diolar, Bizde herkesten yardım topluyoruz.. adamda şaşırmış ve elini ceBine atmış-cuzdanını cıkarmış... ve sormuş: ne kadar gerekio?

cevap: 5 litre versen olur!
------------
mufettişin biri,ilkoğretim okulu 2.sınıfları teftişe gider.En arkada oturan mahcup bir ogrenci dikkatini ceker.
-soyle bakayım evladım alfabemizde kac harf var?
-'25 tane' der ve baslar harfleri saymaya.
-mufettiş olmadı olum,dort harfi soylemeyi unuttun tekrar say der
sonuc gene aynı.....
bu sırada uyanık bir ogrenci soz alır.
-ogretmenim o fenerlidir..u.e.f.a yı bilmez...

-------------
Derbi macından bir gun once, iki taraftar konuşurlarken, biri sorar:
- Yarın maca geliyor musun?
- Hayır gelmiyorum, karım izin vermiyor.
Diğeri: - Bak, bu işin kolayı var. Mactan iki saat once karımı kucaklıyorum, yatak odasına ***uruyorum. Uzerindeki parcalarcasına cıkarıyorum, deliler gibi sevişiyoruz. O mutlu bir şekilde yatarken, ben de kacıp koşa koşa maca geliyorum. Sen de bu yolu dene. Onceleri benim karım da izin vermiyordu.

- Olur.
Mactan sonraki gun iki arkadaş yine buluşurlar: - Dunku macta yoktun? Yoksa dediklerimi yapmadın mı?

- Yaptım, ama bak anlatayım. Mactan iki saat once, dediğin gibi karımı kucaklayıp yatak odasına ***urdum. Once giysilerini parcalarcasına cıkardım, sonra yatağa fırlattım. Tam pantolonumun duğmelerini acarken, "Yahu boşver, bizim takım bu sezon bunca zahmete değecek kadar guzel oynamıyor zaten." deyip vazgectim.
------------
UEFA CALISANLARININ iSYANI
UEFA bilgisayar programcilarini isten cikardi,(reuters-cenevre)
UEFA merkezinden yapilan aciklamaya gore fenerbahce hakkinda bilgi almak icin uefa/championsleague.com sitesine girenler, "bu isimde bir takim kayitlarimizda bulunmamaktadir" yanitini almalari uzerine şikayette bulunmuslar.
yapilan arastirmada bilgisayar sisteminin sampiyonlar liginde puan alamayan takimlari kaydetmedigi ortaya cikmis.
bilgisayar bolumu sefi hans gunter "hatamizi kabul ediyoruz,bilgisayar
programini hazirlarken iki buyuk ihtiyatsizligimiz oldu;ilki bir takimin hic puan alamayacagini aklimiza getirmememiz, ikincisi ise fenerbahcenin
sampiyonlar ligine katilabilecegi ihtimalini ongormememiz " aciklamasini yapmis...

Teşekkurler