Herkese merhaba guzel kadınlar.

Kulupte cok aradım ama hep ciğ et ciğ kofte az pişmiş et ve şarkuteri urunleri hakkında bilgi girişi var. Benim başıma daha spesifik bir durum geldi.

Demin eşimle bilindik bir cafe restorana yemeğe gittik bende herşeye cok dikkat ediyorum bu donemde ve mantı sipariş ettim cunku genelde icinde minicik kıyma oluyor aklıma bile gelmedi risk olabileceği. Mantıyı yerken bir iki kere ağzıma sertlik geldi bende kıkırdak zannedip tukurdum. En sonra artık bitmeye yakın yine sertlik geldi cıkarttım bir baktımki kıyma baya baya ciğ kalmış!! Şoka girdim. Ben bu kadar dikkat ederken hic aklıma boylesi bir risk gelmemişti. Hem sizden fikir almak hem de aslında bu da bir tehlike olabilirmiş diye uyarmak icin başlık actım. İlla et denince aklımıza et kofte sucuk gelmemeli demekki.

En nihayetinde hepimiz Allah ’a emanetiz. Ama sizlere danışmak istedim et enfekte olsa dahi mantı gibi besinlerden de toksoplazma olma ihtimalimiz var mı sizce? Yoksa 10 dk bile olsa haşlanıyor sonucta, bu benim icimi rahatlatmalı mı?

Sizleri opuyorum, herkes kendine iyi baksın. Hayırlı akşamlar.