Merhabalar arkadaşlar. Artık masaustu bilgisayara ihtiyacım olmadığı icin iPad Pro 128 GB Wi-Fi modelini almayı duşunuyorum. Birkac sorum olacak.

Gunluk kullanımım artık KPSS ’ye başlayacağım icin değişiyor. Kendime vakit ayırdığımda ise sadece YouTube, odev icin Office365 vb. haber, internette surf yapmak olacak. Profesyonel kullanmayacağım denebilir.

+ Samsung telefon kullanırken telefon cihazımla senkronize olması işimi cok kolaylaştırıyordu. iPad ve iPhone ile daha hızlı işler yapabileceğim icin almayı duşunuyorum.

+Yok yorganın ustune koyma ısınır, 7 saat pil omru diye falan sacmalıklarla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca işime gelmediğinde klavyenin boş bir alan kaplamasını istemiyorum. (Notebook gibi)

+ Istediğim Bluetooth klavye ve mouse kullanabilir miyim?

+ Bu modelin şarjı ne kadar gider? Genellikle telefon kullanmayacağım evde bazen dışarıda da kullanırım.

+ Apple pencil ile kullanım cok guzel hale geliyor. Bu kalem kadar guzel bir kalem var mıdır daha ucuza?

Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Office365 kullanımına baktım uzmeyecek gibi duruyor. Masaustu bilgisayarımda da ekstradan oyun oynuyordum. Şimdi oynamayacağım.