Konuyu guncelliyorum benim durumumda olan ve umutlanan kişiler adına, bariz bir silik cizgi olmasına ragmen gebeliğim negatif bugun kan testiyle netleştirdim. Tıbbi bir gerekceniz yok ise, erken gebelik testlerini yapmamanızı ve guvenmemenizi tavsiye ederim ozellikle de aşağıda belirtmiş oldugum marka adına. Neyse ki ben kafamda olmama ihtimalini duşunmuştum ve 1 gun sonra kan testine gittiğim icin heyecanım kısa surdu ancak boyle de şeyler olabiliyor. Sanırım en doğrusu sabırsız olmayıp bir sure beklemek ve akışına bırakmak ve tabi ki kan testi yaptırtmak
kızlar selam, bat 2 gun sonra bugun erken gebelik testi yaptım. Days comfort markası da. Silik cizgi cıktı yarın testi tekrarlayacağım. Cunku cokta emin olup guvenemedim. Kan testini de reglim gecince vermeyi duşunuyorum. Daha once kasımda duşuğum olmuştu. 3 aydır yeniden deniyorduk. Benim durumumda olup guzel haberler alan oldu mu merak ettim ?
Bu arada belirtilerim, vajinal akıntı ama puturlu koyu beyaz nedenini anlamıyorum, goğus hassasiyeti, vucudumda genel olarak bi şişkinlik gaz vs durumu var birde kasık ağrıları ara sıra kramplar vs ile şuphelenip testi yaptım
Erken gebelik testi ve silik cizgi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Erken gebelik testi ve silik cizgi